Contenders en Born05 produceren social media-campagne voor Hoogvliet

Contenders en Born05 produceren social media-campagne voor Hoogvliet

Contenders en Born05 hebben een zomerse social media-campagne voor supermarktketen Hoogvliet ontwikkeld. Contenders is onderdeel van Lukkien. Met de campagne speelt Hoogvliet in op het verlangen om na een lange coronawinter en -lente weer samen te genieten van het mooie weer en een gezellige barbecue. Onderliggende boodschap: met het Hoogvliet-assortiment heb je álles in huis voor een heerlijke dag buiten.

Katja Hofman, producent bij Contenders: “Voor de Buiten Genieten-campagne hebben we twee hoofdspots gemaakt. Hierin introduceren we de BBQ-man en zien we gezinnen, families en genieten van een breed scala Hoogvliet-producten. Hoewel het op beeld stralend weer is, viel er in werkelijkheid de nodige regen. Met piepschuim en dekens hielden we de acteurs en de set droog.”

Om onder de aandacht van de consument te blijven en het zomergevoel te claimen, produceerde Contenders eveneens vijf Raad-de-zomerhit-video’s. Duncan Meijering, dit voorjaar nog in de rol van Paasman voor Hoogvliet, maakt dit keer zijn opwachting als BBQ-man. In de video’s daagt hij met gezellige moves de kijker uit om verschillende zomerhits te raden. Katja Hofman: “Hij kan in een heel korte tijd een goed karakter neerzetten. Precies wat deze video’s nodig hebben.”De online campagne van Hoogvliet, die de hele zomer zal lopen, werd op 10 juni gelanceerd op de social mediakanalen van Hoogvliet en on demand televisie. Naast de hoofdspots is een groot aantal cutdowns te zien.

Credits

Adverteerder: Hoogvliet  | Bureau: Born05 | Productiemaatschappij: Lukkien / Contenders  |  Regisseur: Guido Vedder

Contenders is een multidisciplinair team van verhalenvertellers gespecialiseerd in videocontent van alle soorten en maten. Creatie, productie, regie, montage: dit wendbare team heeft alles in huis voor kleine en grotere producties. De kracht: samenwerking! Met klanten én met partners. De boodschap zo efficiënt en resultaatgericht mogelijk overbrengen. Als onderdeel van Lukkien zijn alle resources en faciliteiten altijd binnen handbereik

www.hoogvliet.com
www.thisisace.nl
www.born05.com
www.contenders.nl
www.lukkien.com

Lees ook:

Lukkien produceert onorthodoxe brand movie Heesen-Yachts
Contenders produceert eigenwijze Popal-zomercampagne
Lukkien produceert Jumbo’s Ongelofelijk Oranje Minuutjes voor Ad Alliance 

Lukkien ontwikkelt websites Sportfondsen Nederland
Lukkien produceert Gezonde Generatie content voor 2Basics
Lukkien maakt introductiecampagne van Gazelle No. 1

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.