Marketing Report
Continews neemt activiteiten Van Diemen PR over nieuws

Continews neemt activiteiten Van Diemen PR over

Pr-bureau Continews neemt per 1 mei de activiteiten van Van Diemen PR over. Alle medewerkers komen in dienst van Continews. De activiteiten worden voortgezet vanuit de voormalige koepelgevangenis in Haarlem centrum.

Continews is voortgekomen uit PR-abonnement, een merk van Van Diemen PR. Casper van Diemen: “Ongeveer tien jaar geleden heb ik Van Diemen PR overgenomen. Een jaar of vier later zijn we op het idee gekomen om free publicity te gaan verkopen op abonnementsbasis. We hebben namelijk gemerkt dat het elke maand aanbieden van waardevolle informatie bij journalisten een effectief resultaat heeft voor de merken die wij bedienen. Dat idee is uitgegroeid tot het merk pr-abonnement.”

“Het doel: product push en vervolgens cross sell. De realiteit echter heeft ons ingehaald. Wij hebben gezien hoe onze opdrachtgevers ons als specialist hebben ervaren in het genereren van free publicity. Andere van onze werkzaamheden zoals het ontwikkelen van websites bleek soms verwarrend in ons imago. Daarom is toen besloten te gaan rebranding en is Continews BV opgericht. Nu, een kleine drie jaar later, blijkt deze stap grote gevolgen te hebben en is Continews groter geworden dan Van Diemen PR.”

De stap om verder te gaan met één merk is volgens Casper van Diemen nodig: “Mijn familie heeft meer dan 30 jaar gesleuteld aan de merknaam Van Diemen PR. We zullen de bestaande klanten en leveranciers dan ook dicht bij ons houden. Een beetje pijn doet het natuurlijk wel. Maar de behoefte aan échte verhalen over merken is enorm gestegen. Precies hier speelt Continews op in. Mensen zijn minder gevoelig voor reclame. Online ads en retargeting, zo zien wij in de praktijk hebben hun beste tijd gehad. Consumenten willen meer zien van organisaties waar ze zaken mee doen. Data, trends, analyses, met wie wordt samengewerkt en welke transacties ze aangaan. Mensen willen weer nieuws lezen, zien en zich verdiepen. Daarom komen vertegenwoordigers van organisaties bij Continews aan de deur en wij kiezen ervoor om die ontwikkeling de verdiende aandacht en focus te geven.”

www.continews.nl
www.vandiemenpr.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.