Marketing Report
Conversionista sluit zich aan bij Fabrique en Q42 nieuws

Conversionista sluit zich aan bij Fabrique en Q42

Het Scandinavische CRO-bureau Conversionista kondigt zijn uitbreiding naar Nederland aan. Met deze strategische stap bundelt het Conversion Rate Optimization bureau de krachten met tech- en designbureaus Q42 en Fabrique. 

Conversionista’s succes is gebouwd op de drie hoekstenen van CRO: data, psychologie en experimenten. Door gebruikersgedrag inzichtelijk te maken met gebruikersonderzoek en webanalytics, en door hypotheses te valideren met voortdurende experimenten, tilt Conversionista digitale optimalisatie naar een hoger niveau en helpt het klanten om datagedreven te werken en te denken. 

Werk voor Polestar en Spotify

Gert Hans Berghuis, partner bij ARC: "Conversionista uitbreiden naar Nederland is een logische aanvulling op onze Nederlandse familie van ARC-bureaus, Fabrique en Q42. Met specialistische CRO-ervaring heeft Conversionista in 14 jaar een naam opgebouwd in Scandinavië, met werk voor klanten als Polestar en Spotify."

Werken vanuit dezelfde waarden

John Ekman, Founder van Conversionista: "Door nu onze krachten te bundelen, breiden we onze toolset uit om nog beter naar de eindgebruiker te luisteren. Niet alleen tijdens de ontwikkeling van nieuwe digitale producten, maar zeker ook daarna. Zo stellen we onze klanten in staat om consequent en iteratief te leren van de interacties met hun klanten, zodat we aantrekkelijke én effectieve gebruikerservaringen kunnen creëren."

Groei en gebruiker in balans

David van Zeggeren, Expansion Lead bij Conversionista: "Wat vandaag leidt tot meer inkomsten, kan morgen leiden tot een hoger klantverloop. Wij streven naar gebalanceerde digitale ervaringen waar de focus op groei en de aandacht voor de eindgebruiker in perfecte balans zijn."

www.conversionista.nl

www.arc.inc

www.fabrique.nl

 

Lees ook:

Tapart onthult merkidentiteit ter gelegenheid van 10-jarig bestaan

22-02-2024 | 10:39:00
Het vernieuwde merk weerspiegelt het karakter van het bureau, dat opereert op het snijvlak van kunst, innovatie en technologie

[Vacancy] Databay (Part of TBWA\NEBOKO) has a position for Medior Business Consultant

22-02-2024 | 07:22:00
Databay (Part of TBWA\NEBOKO) is directly looking for Medior Business Consultant Full-time · Amsterdam

[Vacatures] Ocean Outdoor zoekt een Business Application Manager (m/v)

21-02-2024 | 08:32:00
Ter uitbreiding van haar team in Amsterdam, Ocean Outdoor is per direct op zoek naar een Business Application Manager (m/v) 

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Solution Owner Customer Journey

07-02-2024 | 07:54:00
Mediahuis is per direct op zoek naar een Solution Owner Customer Journey - Amsterdam

[Vacatures] Somention zoekt een Community Management & Webcare Director

31-01-2024 | 11:57:00
Somention is per direct op zoek naar een Community Management & Webcare Director Full-time · Rotterdam
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.