Marketing Report
Coöperatie Eerste Divisie sluit driejarig contract met e-Boekhouden.nl nieuws

Coöperatie Eerste Divisie sluit driejarig contract met e-Boekhouden.nl

De Coöperatie Eerste Divisie heeft een driejarig contract getekend met softwareleverancier e-Boekhouden.nl. Daarmee is de leverancier van online boekhoudpakketten vanaf juli 2023 official partner van de Eerste Divisie die sinds juli 2018 bekend staat als Keuken Kampioen Divisie.

e-Boekhouden.nl zegt zich te kunnen meten aan het idee  van ontwikkeling en talent dat ruimte krijgt om te groeien. Dit aspect speelt bij de op één na hoogste voetbaldivisie een belangrijke rol. Volgens e-Boekhouden is dit  van grote waarde zodra iemand start met een onderneming. Een starter wil zich volgens e-Boekhouden.nl, net als een voetballer, blijven ontwikkelen, in een professionele omgeving die meegroeit met zijn talent en ambitie.

Marc Boele, algemeen directeur Coöperatie Eerste Divisie: ”We zijn heel blij met E-Boekhouden.nl als nieuwe partner, met name omdat onze kernwaarden Ontwikkeling, Toegankelijkheid en regionale impact naadloos aansluiten op de waarden waar e-Boekhouden.nl voor staat. Het partnership met e-Boekhouden.nl is een bevestiging van de sterke groei die de Keuken Kampioen Divisie heeft doorgemaakt de afgelopen jaren."

Willem Wennekes, algemeen directeur e-Boekhouden.nl: “De Keuken Kampioen Divisie is een belangrijke stap in de ontwikkeling van een startende voetballer en talent, waar wij dat juist zijn voor onder andere een startende ondernemer. Of je nu net gestart bent of al jarenlang onderneemt, wij zijn toegankelijk voor iedere gebruiker en houden het hiermee laagdrempelig. Net als de Keuken Kampioen Divisie dat doet voor elke supporter. Met deze samenwerking willen wij ondanks ons landelijk bereik, regionaal het verschil maken voor ondernemend Nederland.”

www.keukenkampioendivisie.nl

www.e-boekhouden.nl

 
Lees ook:

Ocean Outdoor verlengt partnership met NOC*NSF tot 2032

18-09-2023 | 11:22:00
Ocean wil met deze relatie graag bijdragen aan de ambitie van NOC*NSF om Nederland het sportiefste land ter wereld te laten worden.

Odido vervangt T-Mobile ook bij FC Utrecht

05-09-2023 | 13:47:00
Odido is de rest van dit seizoen op de shirts van zowel de mannen als vrouwen van FC Utrecht te zien

HEMA, Albert Heijn en Jumbo sterkste sponsormerken

23-08-2023 | 12:29:00
HEMA is het sterkste sponsormerk van Nederland in 2023. Dit blijkt uit het Sponsor Merkenonderzoek van Hendrik Beerda Brand Consultancy. Dit onderzoek meet sinds 2008 de reputatie van de grootste sponsors en hun sponsorpartners

Exact sponsort Europese Kampioenschappen Wielrennen 2023

22-08-2023 | 11:02:17
Sponsorship versterkt zichtbaarheid softwareontwikkelaar en staat voor verbinding  

Summio Parcs sponsort Sifan Hassan

21-08-2023 | 08:44:48
Sifan Hassan heeft zich verbonden aan vakantieparkenmerk Summio Parcs. Global Sports Communication en Summio Parcs werken de komende twee jaar samen.
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.