Marketing Report
Coöperatie Eerste Divisie sluit driejarig contract met e-Boekhouden.nl nieuws

Coöperatie Eerste Divisie sluit driejarig contract met e-Boekhouden.nl

De Coöperatie Eerste Divisie heeft een driejarig contract getekend met softwareleverancier e-Boekhouden.nl. Daarmee is de leverancier van online boekhoudpakketten vanaf juli 2023 official partner van de Eerste Divisie die sinds juli 2018 bekend staat als Keuken Kampioen Divisie.

e-Boekhouden.nl zegt zich te kunnen meten aan het idee  van ontwikkeling en talent dat ruimte krijgt om te groeien. Dit aspect speelt bij de op één na hoogste voetbaldivisie een belangrijke rol. Volgens e-Boekhouden is dit  van grote waarde zodra iemand start met een onderneming. Een starter wil zich volgens e-Boekhouden.nl, net als een voetballer, blijven ontwikkelen, in een professionele omgeving die meegroeit met zijn talent en ambitie.

Marc Boele, algemeen directeur Coöperatie Eerste Divisie: ”We zijn heel blij met E-Boekhouden.nl als nieuwe partner, met name omdat onze kernwaarden Ontwikkeling, Toegankelijkheid en regionale impact naadloos aansluiten op de waarden waar e-Boekhouden.nl voor staat. Het partnership met e-Boekhouden.nl is een bevestiging van de sterke groei die de Keuken Kampioen Divisie heeft doorgemaakt de afgelopen jaren."

Willem Wennekes, algemeen directeur e-Boekhouden.nl: “De Keuken Kampioen Divisie is een belangrijke stap in de ontwikkeling van een startende voetballer en talent, waar wij dat juist zijn voor onder andere een startende ondernemer. Of je nu net gestart bent of al jarenlang onderneemt, wij zijn toegankelijk voor iedere gebruiker en houden het hiermee laagdrempelig. Net als de Keuken Kampioen Divisie dat doet voor elke supporter. Met deze samenwerking willen wij ondanks ons landelijk bereik, regionaal het verschil maken voor ondernemend Nederland.”

www.keukenkampioendivisie.nl

www.e-boekhouden.nl

 
Lees ook:

Samsung sponsor Nederlandse Basketball Bond met oog op Olympische Spelen Parijs

28-02-2024 | 15:41:00
Om de sport naar een nog hoger niveau te tillen, gaan Samsung en de Nederlandse Basketball Bond (NBB) een 3-jarig partnership aan

Heineken hoofdsponsor Amsterdam 750

27-02-2024 | 16:24:00
Amsterdam en Heineken slaan de handen ineen om de 750ste verjaardag van de stad mede mogelijk te maken

Heineken Experience opent tentoonstelling Oracle Red Bull F1-auto van Max Verstappen

21-02-2024 | 10:51:00
De Heineken Experience biedt het hele jaar door toegang tot een tentoonstelling waar Formule 1 fans de Oracle Redbull F1-racewagen kunnen bewonderen

Energiedirect en PSV verlengen sponsorship tot 2026

13-02-2024 | 13:12:21
Energiedirect en PSV hebben hun partnerschap verlengd tot 2026 verlengd

Real Madrid sluit sponsordeal met HP

04-02-2024 | 15:47:00
Real Madrid heeft een wereldwijde technologie-sponsorovereenkomst met HP aangekondigd
 

Uitgelicht





Abonneer je op onze nieuwsbrief.