Cornélie Klercq-Bakker Marketing & Research Expert Screenforce

Cornélie Klercq-Bakker Marketing & Research Expert Screenforce

Cornélie Klercq-Bakker is begonnen als Marketing & Research Expert bij Screenforce. Cornélie vervangt Tom van Hulst, die zich met zijn bedrijf Plus Communicatie op andere projecten gaat richten. Cornélie heeft jarenlange ervaring in de tv-industrie, onder meer bij The Walt Disney Company en RTL Nederland. De afgelopen twee jaar was ze werkzaam als Head of Data & Marketing bij Banijay Benelux, waar ze in een adviserende rol aan verbonden blijft.

Marketing & Research Expert

Cornélie wordt in haar functie als Marketing & Research Expert verantwoordelijk voor het delen van kennis en inzichten over de effectiviteit van video-reclame en het volgen van ontwikkelingen in de video-kijkersmarkt. Ook zal Cornélie zich concentreren op een aantal voor de video-industrie belangrijke public affairs dossiers, waaronder de ESG-dossiers.

Project Executive MediaClub

Naast Cornélie wordt ook Pam Ackermans verwelkomd, die als Project Executive start bij de MediaClub, waar Screenforce onderdeel van is. De MediaClub wordt gevormd door de Joint Industry Committees (JIC’s) en de marketingbureaus die gezamenlijk betrokken zijn bij de mediabereiksonderzoeken. Pam zal Nationaal Media Onderzoek (NMO), Platform Media- Adviesbureaus (PMA), Audify en Screenforce gaan ondersteunen bij diverse projecten en marketingactiviteiten.

www.screenforce.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

RTL AdAlliance organiseert RTL Beach tijdens Cannes

11-06-2024 | 09:47:00
RTL Beach zal de hub zijn voor internationale adverteerders en bureaus om in contact te komen met Europese media en technologie.

Screenforce over de bvA-Webinar over de aandachtseconomie

23-05-2024 | 12:06:00
Hoe en waar kun je de consument nog bereiken zodat jouw merk de aandacht krijgt waar je naar op zoek bent

Screenforce: Meer inzicht in tv-campagnedata via gratis tool

14-05-2024 | 09:27:00
Adverteerders meer inzicht geven in de ingekochte tv-campagnes en tv-data beter toegankelijk maken, dat is het doel van het TIP-Dashboard van Screenforce.

[Onderzoek] Screenforce: Reclame levert post-covid een hoge value for money

30-04-2024 | 09:14:39
Het onderzoek is uitgevoerd door Ebiquity in samenwerking met GroupM en Gain Theory en vormt het vervolg op eerdere projecten uit 2017 en 2020

[Screenforce] Zo profiteer je van sportsponsoring

23-04-2024 | 13:41:19
Hoe kun je als communicatieprofessional inhaken op sportevenementen zoaks het EK, de Tour de France of de Olympische Spelen? 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.