Marketing Report
Creatief netwerk Fama Volat opent zesde vestiging nieuws

Creatief netwerk Fama Volat opent zesde vestiging

Fama Volat opent de deuren van haar zesde kantoor, ditmaal aan de Markt in Maastricht. Na vestigingen in Amsterdam, Den Bosch, Utrecht, Tilburg en Eindhoven heeft het creatieve netwerk van vestigingen nu ook dekking in Limburg.

De vestiging creëert lokaal relevante campagnes en marketingstrategieën voor corporates, instellingen en MKB+. Managing Partner en creatief eindverantwoordelijk Olivier Paquay zal het bureau de komende maanden vorm gaan geven.

Thomas Creemers, oprichter van Fama Volat: “Onder leiding van Olivier voegt Fama Volat een groot Limburgs netwerk toe. Daarnaast heeft Olivier door zijn achtergrond in FMCG, media en agency-ervaring bij werkgevers als Heineken en Mediahuis Nederland een trackrecord in het ontwikkelen van sterke merken en creatieve campagnes.”

Fama Volat Maastricht

Bedrijven en organisaties kunnen bij Fama Volat Maastricht terecht voor creatieve oplossingen op het gebied van positionering, corporate pr en communicatie campagnes gericht op B2B en MKB+. Het bureau werkt voor zowel klanten in Limburg als in de rest van Nederland.

Olivier Paquay: “Ik heb enorm veel zin om dit bureau op te bouwen en mijn kennis en ervaring toe te passen om spraakmakende campagnes voor onze klanten te realiseren. We zijn naarstig op zoek naar creatief talent en communicatie experts die zich willen ontwikkelen met spraakmakend werk en creatieve marketingoplossingen.”

www.famavolat.com

 

Uitgelicht





Abonneer je op onze nieuwsbrief.