Creative Agency Food Cabinet lanceert label Good Food PR

Creative Agency Food Cabinet lanceert label Good Food PR

Food Cabinet breidt haar bureau uit met een apart label dat zich volledig richt op PR. Hiermee opent het creative agency for good food haar deuren voor bestaande en nieuwe klanten voor doorlopende PR op het gebied van B2B en B2C. Zo speelt het bureau in op de groeiende vraag van foodmerken en organisaties naar PR.

Ad-hoc op het nieuws inspelen

Met dit label biedt Food Cabinet PR niet alleen als onderdeel van een bredere campagne, maar ook als aparte dienst. Zo is het mogelijk om klanten jaarrond te bedienen, en dus ook ad-hoc, proactief en inspelend op de actualiteit.

Laura Emous, pr-specialist Food Cabinet: "PR is een belangrijk onderdeel van onze campagnes geweest. We hebben in de afgelopen elf jaar een netwerk van food-journalisten en influencers opgebouwd, en we merken steeds meer dat onze klanten doorlopend met ons willen samenwerken aan een PR-strategie. Uit ervaring blijkt hoe waardevol het is om doorlopend met klanten te schakelen en op die manier jaarlijks meerdere keren op een relevante manier in het nieuws te kunnen komen. De kracht van PR zit sterk in blijvende zichtbaarheid. Daar gaan we als bureau meer merken en organisaties in ondersteunen."

Specialistisch food agency

Samuel Levie, founder en mede-eigenaar Food Cabinet: "De afgelopen jaren heb ik als ondernemer, Brandt & Levie, Support Your Locals & Butcha, gezien hoe belangrijk PR is voor je merk en om je missie uit te dragen. Omdat we als specialistisch food agency goed weten wat er op B2B en B2C vlak speelt, kunnen we de juiste originele PR-invalshoek vinden om op te vallen. Als sparringspartner helpen we om een bepaald thema als thought leader te claimen. We spreken dezelfde taal als foodbedrijven- en ondernemers, en maken de vertaling naar wat voor de doelgroep en bijpassende media het meest relevant is. Ik heb ontzettend veel zin om de komende tijd met onze klanten een nog grotere impact te gaan maken."

Van Piepershow tot Vrijheidssoep

Zeker als het om thema’s als duurzaamheid en gezondheid gaat is het voor organisaties van belang om scherp en transparant te communiceren. Food Cabinet start haar PR-label met een track record voor zowel commerciële merken en start-ups als NGO’s, overheden en stichtingen. Bredere campagnes waarin PR een rol speelde waren onder meer de opening van het kleinste aardappelrestaurant Piepershow op de Amsterdamse Wallen voor de Nederlandse Aardappel Organisatie, en de Vrijheidssoep voor het Nationaal- en het Amsterdams 5 en 5 mei comité inclusief jaarlijkse Vrijheidsmaaltijd. Als aparte dienst deed het bureau onder meer al PR rondom de lanceringen van de revolutionaire duurzame kweekzalm van Fish Tales en Coffee Free Coffee van de start-up Northern Wonder en ondersteunde het Faja Lobi met een funding campagne en verzorgt het al een aantal jaar de persaanpak rondom de Bewuste Visweek van keurmerken MSC en ASC.

www.foodcabinet.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

Hotwire benoemt Frank van de Koppel tot Director Creative Strategy voor Europa

26-07-2024 | 11:23:07
Frank van de Koppel begint bij Hotwire als Director Creative Strategy om het cross-functionele team in Europa te leiden

TEAM LEWIS breidt uit met vier PR- en contenttalenten

25-07-2024 | 12:38:00
Met de start van Dion Gouweleeuw, Ana Raspudic Glavas, Nadine Suntjens en Alex van Otterdijk voegt het bureau creativiteit en ervaring toe aan de teams.

HERA United kiest voor HAGENS

16-07-2024 | 16:17:00
HERA United, de professionele vrouwenvoetbalclub van Nederland, kiest zonder pitchtraject HAGENS als bureau.

Today’s Specials aan de slag voor Fletcher Hotels

16-07-2024 | 12:31:00
Fletcher Hotels heeft creatief pr-bureau Today’s Specials gekozen als partner voor haar communicatie & pr activiteiten.

[The List] Tyto Public Relations Netherlands

10-07-2024 | 12:13:52
PR en communicatie op het snijvlak van tech, wetenschap en innovatie
 

Uitgelicht





Abonneer je op onze nieuwsbrief.