Creative Agency Food Cabinet lanceert label Good Food PR

Creative Agency Food Cabinet lanceert label Good Food PR

Food Cabinet breidt haar bureau uit met een apart label dat zich volledig richt op PR. Hiermee opent het creative agency for good food haar deuren voor bestaande en nieuwe klanten voor doorlopende PR op het gebied van B2B en B2C. Zo speelt het bureau in op de groeiende vraag van foodmerken en organisaties naar PR.

Ad-hoc op het nieuws inspelen

Met dit label biedt Food Cabinet PR niet alleen als onderdeel van een bredere campagne, maar ook als aparte dienst. Zo is het mogelijk om klanten jaarrond te bedienen, en dus ook ad-hoc, proactief en inspelend op de actualiteit.

Laura Emous, pr-specialist Food Cabinet: "PR is een belangrijk onderdeel van onze campagnes geweest. We hebben in de afgelopen elf jaar een netwerk van food-journalisten en influencers opgebouwd, en we merken steeds meer dat onze klanten doorlopend met ons willen samenwerken aan een PR-strategie. Uit ervaring blijkt hoe waardevol het is om doorlopend met klanten te schakelen en op die manier jaarlijks meerdere keren op een relevante manier in het nieuws te kunnen komen. De kracht van PR zit sterk in blijvende zichtbaarheid. Daar gaan we als bureau meer merken en organisaties in ondersteunen."

Specialistisch food agency

Samuel Levie, founder en mede-eigenaar Food Cabinet: "De afgelopen jaren heb ik als ondernemer, Brandt & Levie, Support Your Locals & Butcha, gezien hoe belangrijk PR is voor je merk en om je missie uit te dragen. Omdat we als specialistisch food agency goed weten wat er op B2B en B2C vlak speelt, kunnen we de juiste originele PR-invalshoek vinden om op te vallen. Als sparringspartner helpen we om een bepaald thema als thought leader te claimen. We spreken dezelfde taal als foodbedrijven- en ondernemers, en maken de vertaling naar wat voor de doelgroep en bijpassende media het meest relevant is. Ik heb ontzettend veel zin om de komende tijd met onze klanten een nog grotere impact te gaan maken."

Van Piepershow tot Vrijheidssoep

Zeker als het om thema’s als duurzaamheid en gezondheid gaat is het voor organisaties van belang om scherp en transparant te communiceren. Food Cabinet start haar PR-label met een track record voor zowel commerciële merken en start-ups als NGO’s, overheden en stichtingen. Bredere campagnes waarin PR een rol speelde waren onder meer de opening van het kleinste aardappelrestaurant Piepershow op de Amsterdamse Wallen voor de Nederlandse Aardappel Organisatie, en de Vrijheidssoep voor het Nationaal- en het Amsterdams 5 en 5 mei comité inclusief jaarlijkse Vrijheidsmaaltijd. Als aparte dienst deed het bureau onder meer al PR rondom de lanceringen van de revolutionaire duurzame kweekzalm van Fish Tales en Coffee Free Coffee van de start-up Northern Wonder en ondersteunde het Faja Lobi met een funding campagne en verzorgt het al een aantal jaar de persaanpak rondom de Bewuste Visweek van keurmerken MSC en ASC.

www.foodcabinet.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

Counter verwelkomt drie klanten: BauWatch, Urban Future en het Talland College

20-06-2024 | 12:19:00
Met klanten als BauWatch, Urban Future en Talland College verstevigt Counter hun positie binnen de techniek, duurzaamheid en het onderwijs

[Interview] Isabel Boerdam over De Hippe Vegetariër

12-06-2024 | 14:02:00
We spreken Isabel Boerdam, oprichter en initiatiefnemer van de De Hippe Vegetariër, Week zonder Vlees campagne en Communicatiebureau Green Food Lab.

[Dutch PR Awards 2024] 2twintig PR: Stedin - De Zonnerette

06-06-2024 | 12:03:00
2twintig PR is een full-service PR-bureau voor opdrachtgevers als Stedin, Koninklijke Verkade, Jacobs Douwe Egberts en Hoppenbrouwers

[Dutch PR Awards 2024] Claire Slootheer (Iconic Studios): Het is key om onderwerpen aan te snijden die er toe doen

30-05-2024 | 12:27:00
In de voortdurend veranderde wereld van creatieve PR en marketing, is Iconic Studios uitgegroeid van een traditioneel PR-bureau tot een full-service agency

Dutch PR Awards 2024 | Koop nu kaarten!

30-05-2024 | 06:44:00
De Dutch PR Awards 2024 worden uitgereikt tijdens M100 Summer Edition op woensdag 26 juni in Corendon Schiphol Hotel
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.