Creative Media Network (CMN) neemt Retail Republic over

Creative Media Network (CMN) neemt Retail Republic over

Creative Media Network heeft het creatieve bureau Retail Republic per 1 maart 2024 volledig overgenomen. Met deze overname stelt CMN extra verdieping in huis te halen op het gebied van concepting, creatie en strategische communicatie. Pieter Brusman en Sandra Willemse die Retail Republic hebben opgericht en daar eigenaar van waren, blijven als directeuren actief voor Retail Republic.

Retail Republic blijft als merknaam bestaan en het bedrijf zal voortaan als zelfstandig onderdeel van CMN opereren, waarbij synergie gezocht wordt met Creative Media Network. Het kantoor zal per 25 maart 2024 gevestigd worden in de Haarlemse kantoren van CMN. De overname heeft geen personele consequenties.

Doeke de Steur, CEO en aandeelhouder van Creative Media Network: “We zijn vanaf nu in staat om onze klanten nog betere creatievere oplossingen aan te bieden.. Bij Retail Republic vonden we de magie en bezieling die nodig is om onze klanten nog beter te bedienen. We vonden elkaar direct in de hup-ter-zake-mentaliteit. Het helpt ons om onze ambitie - in de sterk veranderende markt- extra kracht bij te zetten.”

Pieter Brusman, mede-oprichter van Retail Republic: "Wij zijn echt blij met de aansluiting bij Creative Media Network. Want door onze krachten te bundelen, worden we nog slagvaardiger en innovatiever. Op deze wijze kunnen we nog slimmere campagnes creëren. En dit gaat uiteindelijk leiden tot groei voor onze klanten.”

Sandra Willemse, mede-oprichter van Retail Republic: “Slim denken en snel handelen zijn sterk verankerd in het DNA van beide bedrijven, en dat vormt de basis voor de synergie tussen beide organisaties. We vonden in CMN een club van gedreven vakmensen, bouwers en liefhebbers. We voelen ons ontzettend welkom en kijken ernaar uit om samen te vliegen.” 

Retail Republic bestaat meer dan 10 jaar en kent in zijn klantenkring bedrijven als PostNL, ABN Amro, Cognizant, Schoonenberg Hoorsupport, VodafoneZiggo, Koninklijke Jumbo, Superkeukens en anderen.

Creative Media Network omvat diverse contentdisciplines, zoals creatie, design, publishing, fotografie, videoproducties en technologie. CMN werkt met zijn  creatieve reclame- en productiebedrijven voor retailers, merken en marketingbureaus, waaronder Kruidvat NL, Kruidvat BE, Praxis, Bidfood, Hoogvliet Supermarkt en anderen.

www.creativemedianetwork.com

www.retailrepublic.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

[Merken100 2024] Johan van der Zanden (Albert Heijn): Onze missie is Samen beter eten bereikbaar maken. Voor iedereen.

14-06-2024 | 08:46:00
Albert Heijn is genomineerd voor de Merken100 2024, de lijst van de meest invloedrijke merken in Nederland

Cheil Benelux en Samsung lanceren Limited Edition Shortcut Sneaker

12-06-2024 | 09:46:00
Doe een bepaalde move met je schoenen en je Samsung telefoon reageert. De verschillende moves corresponderen met acties op je telefoon

[Merken100 2024] Maarten Post: HORNBACH bouwt al jaren op een opvallende en onderscheidende manier aan een sterk merk

12-06-2024 | 08:39:00
HORNBACH is genomineerd voor de Merken100 2024, de lijst van de meest invloedrijke merken in Nederland. Wij spreken met Maarten Post, Hoofd Inkoop & Marketing bij HORNBACH.

Talpa Network lanceert QRomo met een koppeling aan kassasystemen 

12-06-2024 | 00:08:00
Talpa Network is van start gegaan met reclamespots met de QRomo. Deze QR-code op steroïden beloont tv-kijkers met vouchers met relevante kortingen en aanbiedingen en verbindt ze via één scan aan merken, product-aanbiedingen of andere diensten

ACM legt boetes op aan webwinkels voor nepkortingen

11-06-2024 | 13:30:45
De Autoriteit Consument & Markt legt boetes op van in totaal 621.000 euro aan vijf webwinkels voor het gebruik van nepkortingen
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.