Creature Amsterdam haalt vijf talenten in huis

Creature Amsterdam haalt vijf talenten in huis

Mick Vuur en Thomas ten Brink werkten via Switch Talent Program als team bij MediaMonks, Publicis en Steam op klanten als Defensie en Verizon en zijn per 1 september aan boord bij Creature.

Eva Lokhorst startte al eerder bij Creature en vormt sinds deze maand een team met Anne-Jet de Nas. Ze delen een achtergrond in design, maar bovenal delen ze een diepgewortelde passie voor kunst, mode en cultuur. Mede hierdoor zullen zij een sterk en eigenzinnig team vormen.

Met Tess de Graaf, als Social Media Creative, ontwikkelt het bureau zich in de breedte. Tess de Graaf vervulde deze functie eerder bij TBWA\Neboko en werkte onder andere voor McDonald’s, T-Mobile en de Staatsloterij.

Sanne Tolsma, Managing Director Creature: "Ik ben ongelooflijk blij met deze generatie jonge creatieven op de vloer. Met hun ambitie en verschillende achtergronden en ervaringen zijn ze een verrijking voor Creature. De eerste creatieve output is zeer veelbelovend."

In mei dit jaar werd bekend dat het van oorsprong genoemde XXS verdergaat als Creature Amsterdam. Creature werkt voor klanten als Mitsubishi Europe, BCC, NS Retail, Het Rode Kruis, Yakult en Anderzorg.

www.creatureamsterdam.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.