Marketing Report
Cruyff Foundation en Lebara gaan driejarig partnership aan nieuws

Cruyff Foundation en Lebara gaan driejarig partnership aan

De Cruyff Foundation en Lebara gaan een driejarig partnership aan om samen de ontwikkeling en verbinding van kinderen door sport en spel te stimuleren.

Lebara en Cruyff Foundation

Niels Meijer, CEO van de Cruyff Foundation: "Johan Cruijff geloofde in de eindeloze kracht van sport en de invloed hiervan op de ontwikkeling van kinderen en jongeren. De Cruyff Foundation geeft kinderen voor wie sport niet altijd even vanzelfsprekend is, de ruimte zich fysiek, sociaal en mentaal te ontwikkelen door sport en spel. De link met Lebara voelde daarom direct logisch. Samen staan we voor het sociale aspect van sport: verbinden. We zijn dan ook heel blij met de verbinding voor de komende jaren."

Eelco Gijze, Commercieel Directeur van Lebara: "Lebara is ruim twintig jaar geleden begonnen met als missie: mensen laagdrempelig met elkaar in verbinding brengen. We zijn daarbij altijd dichtbij buurten en gemeenschappen betrokken. De missie van de Cruyff Foundation en de rol van de Cruyff Foundation Coaches om hun buurtgenoten in beweging te krijgen en samen te brengen, past goed bij ons. Voor ons is een partnership met de Cruyff Foundation dan ook een logische keuze en een partnership waarin we de komende drie jaar heel graag actief bijdragen aan het bereiken van deze missie."

www.cruyff-foundation.org

www.lebara.nl

Lees ook:

Ocean Outdoor verlengt partnership met NOC*NSF tot 2032

18-09-2023 | 11:22:00
Ocean wil met deze relatie graag bijdragen aan de ambitie van NOC*NSF om Nederland het sportiefste land ter wereld te laten worden.

Odido vervangt T-Mobile ook bij FC Utrecht

05-09-2023 | 13:47:00
Odido is de rest van dit seizoen op de shirts van zowel de mannen als vrouwen van FC Utrecht te zien

HEMA, Albert Heijn en Jumbo sterkste sponsormerken

23-08-2023 | 12:29:00
HEMA is het sterkste sponsormerk van Nederland in 2023. Dit blijkt uit het Sponsor Merkenonderzoek van Hendrik Beerda Brand Consultancy. Dit onderzoek meet sinds 2008 de reputatie van de grootste sponsors en hun sponsorpartners

Exact sponsort Europese Kampioenschappen Wielrennen 2023

22-08-2023 | 11:02:17
Sponsorship versterkt zichtbaarheid softwareontwikkelaar en staat voor verbinding  

Summio Parcs sponsort Sifan Hassan

21-08-2023 | 08:44:48
Sifan Hassan heeft zich verbonden aan vakantieparkenmerk Summio Parcs. Global Sports Communication en Summio Parcs werken de komende twee jaar samen.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.