Marketing Report
CS Digital Media introduceert full media take-over Ben & Jerry’s nieuws

CS Digital Media introduceert full media take-over Ben & Jerry’s

CS Digital Media introduceert samen met adverteerder Ben & Jerry’s (Unilever) de eerste campagne in Nederland waarbij zowel het interieur als het exterieur van het metrovoertuig helemaal zijn bestickerd. Deze primeur van een full media take-over is mogelijk gemaakt door een samenwerking tussen Ben & Jerry's, Mindshare, Kinetic, RET en CS Digital Media.

Mark Veenman, COO CS Digital Media: "De bestickering van de metro aan de buiten- en binnenzijde, in combinatie met inzet van de digitale schermen op stations geeft een 360-graden benadering met een enorme impact."

Primeur

Voor het eerst in Nederland worden zowel de buiten- als de binnenzijde van de metrovoertuigen voorzien van deze commerciële bestickering.

Serea Verkerk, Brandmanager & Digital and Media Lead bij Ben & Jerry’s: "Deze metro is niet enkel een (h)eerlijk rijdende eyecatcher aan de buitenkant, eenmaal binnenin de metro waan je je echt in een Cookie Dough wereld. En via de Snapchat code in de metro kan je zelfs jouw Dough Chunks reis ook digitaal voortzetten, super fun – Physical meets Digital."

Wesley Donkers, Communications & Media Director Mindshare: "De innovatiekracht van CSDM en het continue durven en doen van het Ben & Jerry’s team heeft ervoor gezorgd dat deze media-first nu live is. Met als primaire doel: impact binnen de doelgroep. Het resultaat laat zien dat dit meer dan gelukt is. Een win-win-win situatie!"

www.csdigitalmedia.nl

www.mindshareworld.com

www.unilever.com

Lees ook:

Zandbeek werkt voor Bruynzeel cosmetic homecare

04-12-2023 | 14:40:31
Het Eindhovense bureau Zandbeek is vanaf het begin betrokken bij de ontwikkeling van deze nieuwe lijn schoonmaakmiddelen.

Global Media & Entertainment wint Apeldoornse aanbesteding

27-11-2023 | 23:12:57
De gemeente Apeldoorn heeft een contract  met Global Media & Entertainment afgesloten voor het beheer, onderhoud en de reclame-exploitatie van deze objecten voor een periode van minimaal 10 jaar

WhitePaper Sessions 2023 | Havas Media | N=5 | Pink Marketing | DCVF | Towel | ZIGT

24-11-2023 | 15:28:00
Voorafgaand aan het M100 Event 2023 organiseert Media Meetings & Magazines - op dezelfde locatie - de vierde editie van de WhitePaper Sessions. Een kleinschalig, interactief event dat in het kader staat van hoogwaardige kennistransfer. Dit is een marketeers-only kennissessie en kosteloos te bezoeken

Crocodile Agency ontwikkelt CGI-campagne voor Snelle

24-11-2023 | 02:27:00
Ter ere van de release van zijn nieuwste album Achtentwintig heeft singer-songrapper Snelle de handen ineengeslagen met Crocodile Agency

Centercom wint concessie Veenendaal

21-11-2023 | 15:47:41
Centercom Buitenreclame heeft de concessie voor Veenendaal gewonnen. De overeenkomst gaat in op 1 januari 2024 en loopt vier jaar.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.