CX-strategen Masood Talha en Jelle Plass naar iO

CX-strategen Masood Talha en Jelle Plass naar iO

De strategische teams van iO zijn met twee strategen versterkt. Met Masood Talha en Jelle Plass erbij biedt het blended agency zijn klanten een sterke customer experience (CX) en service design. 

Masood Talha zal producten ontwikkelen, platforms bouwen en diensten ontwerpen om de verwachtingen van klanten te overtreffen. Digital product designer en AI-expert Jelle Plass zal zich onder meer verdiepen in artificiële intelligentie en hoe iO zijn klanten er echte meerwaarde mee kan bieden. 

Impact op merken en bedrijven 

Dennis Snijders, Service Line Director Strategy bij iO: "Bij iO focussen we op het ontwikkelen van klantervaringen die de merkbelofte overstijgen. Dat is wat we bedoelen met ons credo Experience is everything. Want alleen zo kan een organisatie zich tegenover andere spelers differentiëren en een voorsprong nemen op de concurrentie – you have to walk the talk. Om samen met onze klanten tot die optimale dienst-, product- en merkbelevingen te komen, hebben we de senioriteit en het breed georiënteerde perspectief van CX-experten als Masood en Jelle nodig. Zij ontwerpen en ontwikkelen samen met onze klanten de grote of kleine innovaties die écht toegevoegde waarde brengen naar hun eindklanten."

www.iodigital.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

iO en Worldline lanceren AI Smart Search voor ontwikkelaarsportaal

24-06-2024 | 14:53:52
Deze AI-zoekoplossing verbetert de gebruikerservaring door gepersonaliseerde antwoorden bovenaan de zoekresultaten te plaatsen.

The Best of Content Marketing Awards 2023 | ZILVER NON-PROFIT - iO Digital: De Verdwenen SS'er voor Kamp Amersfoort

07-06-2024 | 08:30:00
Kennisoverdracht is voor Kamp Amersfoort één van de belangrijkste pijlers. Om deze impact te realiseren is een hogere naamsbekendheid essentieel.

Belgische spoormaatschappij NMBS kiest voor iO

03-06-2024 | 11:44:00
iO zal het innovatielab van NMBS ondersteunen bij het ontwikkelen en uitvoeren van ideeën die treinreizigers meer gebruikerscomfort en reisplezier bieden.

[Interview] Pieter Janssens: iO werkt aan de resultaten van morgen

28-05-2024 | 14:40:00
Pieter Janssens is oprichter, eigenaar en CEO van iO. We spreken hem over onder meer de groei(ambities) van iO, het zijn van een blended agency en AI

[Whitepaper] Zo ontwikkel je een first-party datastrategie

27-05-2024 | 06:00:00
Kun je nog vertrouwen op third-party data en welke stakeholders betrek je het beste bij deze nieuwe fase?

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.