Marketing Report
D&B Eventmarketing en FX Agency lanceren Daymakers nieuws

D&B Eventmarketing en FX Agency lanceren Daymakers

Daymakers is de naam van de groep waar D&B Eventmarketing en FX Agency sinds begin dit jaar onderdeel van uitmaken. Daymakers is de flagshipstore van waaruit campagnes worden gecreëerd waar live en digitale belevingen elkaar versterken. De bureaugroep denkt hiermee een nog betere oplossing te hebben voor haar opdrachtgevers die steeds meer op zoek zijn naar echte verbinding met hun stakeholders.

Krachten bundelen

De Daymakers groep vormt de experience group van de toekomst door het bundelen van de krachten van twee bureaus: D&B Eventmarketing - The LIVE Company en FX Agency - The Digital Experience Agency.

Beide bureaus blijven zelfstandig opereren, maar behoren tot dezelfde groep die vanaf nu Daymakers heet. Opdrachtgevers kunnen gewoon terecht bij D&B Eventmarketing en FX Agency zoals ze gewend zijn. Vanuit Daymakers zal het gezamenlijke beeld van de toekomst verder vorm worden gegeven en kunnen gezamenlijke projecten opgepakt worden.

Mixed reality

Pieter Bas Boertje, CEO van de Daymakers groep: "Vanuit Daymakers kunnen we het overkoepelende verhaal en onze visie op de toekomst realiseren. Een toekomst waar de grenzen tussen live en digital verdwijnen. Zo helpen we onze opdrachtgevers op weg naar een wereld waar mixed reality de realiteit is. Waar het gaat om het maken van positieve impact op de wereld, werknemers en relaties."

Hybride opdrachten

Niels Janssen, Chief Creative Officer van de groep: "We maken van elke dag een kans om een ​​positieve verandering door te voeren. Om impact te creëren. Meeslepende ervaringen gebruiken om merken te transformeren. Eén ervaring tegelijk. Of het nu live of digitaal is. Ons doel is om momenten te creëren die inspireren en aanzetten tot actie. Ervaringen die mensen samenbrengen en verbinden."

Peter Zijlstra, COO van de groep: "We merken dat opdrachtgevers de ene keer het beste vanuit een van de bureaus kunnen worden geholpen en de andere keer juist vanuit de krachtige samenwerking. Bij beide bureaus bouwen we voort op de unieke cultuur, manier van werken en talentontwikkeling. Bij samenwerkingen brengen we het beste van de twee werelden bij elkaar voor onze opdrachtgevers én leren we ook weer van elkaars expertise en kennis."

www.daymakers.group

www.db-eventmarketing.nl

www.fxagency.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Audiohuis lanceert podcast Threesome of Speech met Gregory Edelenbos, Jonas van Praag en Loeke de Waal

22-04-2024 | 11:40:29
De vraag die centraal staat is: hoe indrukwekkend blijft een speech als deze wordt ontdaan van zijn historische context?

DDMA, bvA en de Stichting Reclame Code komen met certificaat en openbaar register voor influencers

22-04-2024 | 09:41:00
Brancheverenigingen DDMA, bvA en de Stichting Reclame Code komen met een certificaat en openbaar register genaamd Certified by Influencerregels.com

Fusie OrangeValley, MvH Media, AdResults, Increase en NewPort Capital

18-04-2024 | 12:02:00
De digital marketingbureaus OrangeValley, MvH Media, AdResults en Increase slaan de handen ineen. NewPort Capital treedt toe als investeerder

DPG lanceert mediamerk voor het bedrijfsleven: BusinessWise

18-04-2024 | 10:39:00
BusinessWise het mediamerk voor het bedrijfsleven combineert actualiteit met persoonlijke ontwikkeling

Nationale-Nederlanden en hardlopen.nl lanceren de NN Running Coach

17-04-2024 | 06:30:00
De AI-chatbot, app en bijbehorende marketingcampagne worden ontwikkeld door sportmarketingbureau On Your Marks (voorheen TDE)

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief