DA kiest voor ZIGT

DA kiest voor ZIGT

ZIGT is sinds 1 januari 2021 het mediabureau van DA. ZIGT verzorgt daarbij voortaan de mediastrategie, planning, inkoop en de executie voor drogisterijketen .

De eerste samenwerking tussen de twee partijen is in november 2020  gestart met een campagne op televisie. Deze campagne zal in 2021 voortgezet worden. Radio is per januari 2021 onderdeel geworden van de mediastrategie waarbij de volledige samenwerking van start is gegaan op rtv-gebied.

De DA-merkcampagne is gericht op de consumenten van DA en een combinatie met merken die in de winkels worden verkocht. De televisiecampagnes benadrukken de ambitie van DA om actiever in te spelen op de gezondheid van mensen met een goed, onderscheidend assortiment en het juiste advies in de winkels.

Anouk Planting, hoofd marketing van DA: “Met ZIGT kiezen we voor een partner die ons helpt om onze performance te vergroten. ZIGT adviseert ons bij het kiezen van de juiste middelen en mediamix voor onze diverse marketingcampagnes, waarbij we direct de link maken naar onze 300 winkels.”

De campagne is bedacht en ontwikkeld door JUMP!Retail. ZIGT zal intensief daarmee samenwerken om media en creatie zo goed mogelijk aan elkaar te verbinden.

DA is via Holland Pharma onderdeel van Mosadex groep.

www.zigt.nl
www.da.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.