Marketing Report
Daimler Truck Nederland verlengt samenwerking met Fightclub nieuws

Daimler Truck Nederland verlengt samenwerking met Fightclub

Daimler Truck Nederland, vertegenwoordiger van Mercedes-Benz Trucks en FUSO Trucks in Nederland, verlengt hun samenwerking met Brand & Performance Agency Fightclub voor de komende twee jaar.

Betrouwbare partner

Igor Jacobs, Head of Marketing van Daimler Truck Nederland: "In de afgelopen jaren hebben we met veel plezier samengewerkt met Fightclub voor onze merken Mercedes-Benz Trucks en FUSO. Deze samenwerking heeft zich op alle fronten bewezen, van de implementatie van internationale campagnes tot het creëren van lokale campagnes, het succesvol introduceren van nieuwe elektrische trucks en het optimaliseren van Salesforce als CRM-tool. De samenwerking is in de loop der jaren alleen maar effectiever en efficiënter geworden, daarom hebben we besloten ons contract met Fightclub met nog eens minimaal twee jaar te verlengen."

Renate Ekelhoff, Client Manager bij Fightclub: "Ik ben enorm trots op ons team en hun toewijding, wat heeft geleid tot het verlengen van onze samenwerking met zo'n prestigieus merk als Mercedes-Benz Trucks. De afgelopen jaren zijn we enorm in dit partnership gegroeid en dat blijven we doen. Deze verlenging onderstreept het vertrouwen dat Daimler Truck Nederland in ons heeft. Samen als team kijken we uit naar de komende twee jaar, waarin we ons onder andere zullen richten op het verder ontwikkelen en versterken van het Enjoy The Ride-thema, waarin de chauffeur en de rijervaring centraal staan. We zetten onze samenwerking in de hoogste versnelling en met veel enthousiasme kijken we uit naar de toekomst."

www.fightclub.nl

www.daimlertruck.com

Lees ook:

[Interview] Cees Faes (Fightclub): elke marketeer van een challenger brand heeft iets te winnen

18-11-2023 | 13:42:00
In de aanloop naar de publicatie van de Reclamebureau100 2024 op het M100 Event op 7 december in Club ACE in Amsterdam, publiceren wij een serie interviews met genomineerden die deelnemen aan het event. Cees Faes is CEO van Fightclub. Wij spreken hem

[SHOWREEL!] Fightclub: we’re in it to win it

06-11-2023 | 09:16:00
Fightclub is een creatief bureau dat net zo resultaatgericht werkt als een digital agency. En Fightclub is een digital agency dat net zulke slimme ideeën kan bedenken als een creatief bureau

Fightclub ontwikkelt drop-gifjes voor Venco

27-10-2023 | 08:47:00
Venco introduceert een uitgebreide collectie drop-gifjes om Instagram Stories mee te designen. Fightclub tekende voor deze campagne.

Fightclub ontwikkelt activatie voor Whirlpool MaxiSpace

28-09-2023 | 14:48:00
Ter ere van de lancering van de MaxiSpace vaatwasser opende Whirlpool, in samenwerking met Fightclub, voor één dag restaurant La Vaisselle

iBOOD kiest voor Fightclub

26-09-2023 | 14:05:00
Het bedrijf, dat werd gelanceerd in 2005, heeft zich snel uitgebreid en opereert nu in meerdere landen, waaronder Nederland, België, Duitsland en Polen.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.