Daniel Kok Head of Strategy & Creative LINDA.

Daniel Kok Head of Strategy & Creative LINDA.

LINDA. benoemt Daniel Kok tot Head of Strategy & Creative. In deze functie zal hij zich onder andere richten op de strategische koers die LINDA. met klanten en bureaus uiteenzet om zo business partnerships verder uit te bouwen. Hij zal – samen met het team van LINDA. en Talpa Het Bureau – inhoudelijk creatief meedenken over branded content concepten voor klanten. Daniel werkte eerder als creatief voor LINDA.

Daniel Kok terug bij LINDA.

Linda Jansen, commercieel directeur LINDA.: "Daniel is sterk in het bedenken van creatieve oplossingen voor onze klanten die naadloos aansluiten bij de kernwaarden van LINDA. Daarnaast ligt de focus op het verder uitbouwen van onze strategische commerciële frameworks, voor onze klanten en in samenwerking met bureaus. Dit speerpunt, in combinatie met creatie, komt perfect samen in de rol van Daniel. Zijn brede netwerk in de media kan hij hierbij goed inzetten."

Daniel Kok: "Toen ik vorig jaar vertrok voor een mooi media-avontuur, zijn LINDA. en ik elkaar een beetje gaan missen. We raakten weer in gesprek over deze rol en ik werd daar steeds enthousiaster over. Geholpen door veel enthousiaste appjes van het team was het voor mij snel duidelijk. Strategie, creativiteit en storytelling inzetten voor geweldige klanten, voor het mooiste mediamerk van Nederland, daar heb ik enorm veel zin in."

Nieuwe functie Karin Swerink

Met het vertrek van Marije Knevel, die hoofdredacteur www.LINDA.nl was, voert LINDA. nog een andere interne wijziging door. Per 1 februari wordt Karin Swerink benoemd tot algemeen hoofdredacteur. Haar huidige taken en verantwoordelijkheden voor print worden daarvoor uitgebreid met online en social.

Foto: ByAng

www.linda.nl

www.talpanetwork.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.