Marketing Report
Glasnost werkt voor datingapp Fruitz nieuws

Glasnost werkt voor datingapp Fruitz

Datingapp Fruitz heeft Glasnost gekozen als creatief pr-bureau voor de Nederlandse markt. Glasnost, onderdeel van ACE, gaat aan de slag om de naamsbekendheid van de app in Nederland te vergroten onder Gen Z door middel van earned pr, campagnes en partnerships.

Veilige omgeving

Tanita Mierau, Country Manager Nederland, België en Zwitserland bij Fruitz: "Onze gebruikers zijn vooral Gen Z-ers die in Fruitz een veilige omgeving hebben gevonden om open te zijn over hun voorkeuren, of dat nou romantiek is of het verkennen van seksualiteit. Pr is daarvoor een krachtig middel, waarbij creatief partner Glasnost heeft laten zien dat ze de doelgroep begrijpen en vernieuwende ideeën hebben om hen te bereiken."

Overname Bumble

Fruitz moedigt open en eerlijke communicatie over dating verwachtingen aan, door middel van laagdrempelige fruit metaforen. Met de kers, druif, watermeloen en perzik kunnen gebruikers op speelse wijze aangeven of ze iets serieus, een date, iets casuals of een eenmalig avontuurtje zoeken. In februari 2022 werd Fruitz overgenomen door Bumble Inc., het moederbedrijf van onder andere Bumble en Badoo.

Henk Boersen, Managing Director bij Glasnost: "Vooruitstrevende merken met lef zoals Fruitz staan dichtbij onze kern. Middels earned-thinking verankeren we de datingapp verder in de leefwereld van Gen Z op een slimme en authentieke manier."

www.thisisace.nl

www.fruitz.io

Lees ook:

Ace-bureaus ontwikkelen Doe maar zo!-campagne voor de Zonnebloem

25-09-2023 | 16:23:00
In de campagne wordt bewustwording gecreëerd voor situaties waar mensen met een lichamelijke beperking dagelijks mee te maken krijgen

YoungCapital Nederland start samenwerking met Fitzgerald

19-09-2023 | 21:25:00
Communicatie- en pr-bureau Fitzgerald gaat aan de slag voor het internationale recruitmentbureau YoungCapital. De eerste pr-campagne Bridge the Gap is inmiddels gestart met een rondetafelgesprek over de kloof tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt

[CMTA] Airborne: Expeditie Oceaan

17-09-2023 | 21:49:00
Met de podcast 'Expeditie Oceaan' laat Albert Heijn kinderen (4-12 jaar) op een verrassende manier kennis maken met de oceaan. De populaire bioloog Freek Vonk neemt kinderen vanuit het bewaaralbum mee op zijn ontdekkingsreis naar 16 verschillende ecosystemen. Luisteraars horen 8D-audio-experiences, waarbij ze omringd worden door allerlei spannende natuurgeluiden. Nooit eerder werd een campagne op zo'n manier verrijkt. De podcast heeft alle verwachtingen overtroffen door het engagement van de campagne substantieel vergroten

ABN AMRO kiest voor ACE als lead agency  

17-08-2023 | 09:23:00
ACE wordt verantwoordelijk voor de merkpositionering en de doorvertaling van het merk naar campagnes, communicatie en platforms.

[Vacatures] Blauw Gras zoekt een Video Producer

07-08-2023 | 10:04:00
Blauw Gras is per direct op zoek naar een Video Producer

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.