Dawn ontwikkelt campagne Brand New Day: Iedereen een extra pensioenpotje

Dawn ontwikkelt campagne Brand New Day: Iedereen een extra pensioenpotje

Deze week start de campagne van Brand New Day met de pay-off Iedereen een extra pensioenpotje.

Veel mensen staan er niet goed voor als het gaat om hun pensioen. Ook mensen die wél pensioen opbouwen, komen mogelijk toch tekort als ze later stoppen met werken. Dat komt omdat de dekking van ons stelsel om allerlei redenen onder druk staat. Toch bouwt vrijwel niemand extra vermogen op om het ontstane pensioengat te dichten.

In de campagne houdt Brand New Day Nederland de spiegel voor. Sander Schimmelpenninck is opnieuw de brenger van de boodschap. De campagne is gemaakt door Dawn.

Bas van Beusekom, CCO van Brand New Day: “‘Brand New Day is in de tijd van de woekerpolissen opgericht als een echte challenger die de consument veel beter en goedkoper wilde helpen dan de standaard pensioenverzekeraars. Inmiddels zijn we marktleider op de particuliere pensioenmarkt, maar we blijven met ons DNA en onze groeiambities een challenger in hart en nieren. Gezien de actuele discussie over pensioenen en het grote pensioengat van veel Nederlanders is er voor ons nog voldoende ruimte om te groeien.”

Activerend realisme

In de campagne blijft Brand New Day haar DNA trouw. Esther Overmars, Strategy Lead Dawn: “Geen conceptuele taal en grote beloftes, maar mensen confronteren met feiten die ze begrijpen. We zeggen bewust niet wat mensen anders zouden moeten doen, maar gaan naast ze staan. En Brand New Day biedt een laagdrempelige oplossing. De pay-off Iedereen een extra pensioenpotje vat dat heel goed samen. Als een gebalde missie naar heel Nederland, en toch klein en persoonlijk.”

De campagne is te zien op tv, online en te horen op de radio.

Credits:

Klant: Brand New Day | Bureau: Dawn. A Springbok Agency. | Productie: Czar

www.springbokagency.com

new.brandnewday.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.