Marketing Report
DCVF breidt team uit met vier leden

DCVF breidt team uit met vier leden

DCVF is het activatiebureau dat merken laat groeien. Niet alleen in omzet en marktaandeel, maar ook van groter naar beter. Beyond growth dus. Om dat te kunnen blijven doen, groeit DCVF zelf ook.

Coen Zuijdervliet: "Met vier nieuwe teamleden zetten we onze groei als bureau door. Dit geeft ons een boost op zowel account als creatie. Een fijne mix van jong talent en ervaren krachten, zo hebben we het graag. We stellen ze even aan je voor."

Claire de Graaff maakt de overstap van Kumpany naar DCVF om als projectmanager het accountteam te versterken. We hebben haar meteen leren kennen als bron van energie en zijn ervan overtuigd dat ze het bureau verder helpt op groeiende accounts als Bosch en Odido.

Emory Hoffman keert na tien jaar terug bij DCVF als senior creative art. Na zijn eerdere periode bij DCVF deed hij bij L’eau (tegenwoordig Otherwise), Noise én als freelancer ervaring op. We weten wat we in huis halen met Emory: creatieve denkkracht én een scherp oog voor design.

Pieter Perry gaat aan de slag als senior creative copy. Bij bureaus als True Ideas, Cheil en N=5 heeft hij bewezen de bevlogen denker én schrijver te zijn die we zochten. We zijn blij dat Pieter zijn creativiteit nu voor DCVF gaat inzetten.

Charlotte Broeken rondde haar studie communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam af en zet haar eerste stappen in de creatieve industrie bij ons. Als projectmanager versterkt ze ons Travel Retail team. We kijken ernaar uit om samen verder te groeien.

www.dcvf.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief