[DCVF Case] Campagne op luchthavens voor merkidentiteit M&M’s

[DCVF Case] Campagne op luchthavens voor merkidentiteit M&M’s

M&M’S is met recht een powerbrand. Wereldwijd onbetwiste nr. 1 in chocolade en niet meer weg te denken uit het schap in supermarkten, bioscopen én op vliegvelden. De Combinatie van Factoren ontwikkelde een opvallende campagne om luchtreizigers te laten kennismaken met de vernieuwde merkidentiteit.

In de eerste helft van dit jaar presenteerde M&M’S een andere merkbelofte: de kracht van fun gebruiken om inclusiviteit vergroten en zo meer mensen sense of belonging te geven. De vernieuwing omvat onder meer een modernere kijk op de uitstraling van de populaire karakters en een vernieuwde tone-of-voice die inclusiever, gastvrijer en meer verenigend is.

De vraag

Mars vroeg DCVF om binnen deze merkidentiteit een campagne te ontwikkelen voor vliegvelden. Met simpele uitingen die zowel de toegankelijkheid van het merk laten zien als taste appeal hebben.

Media en middelen

JCDecaux, billboards, lightboxes en digital screens

Campagneperiode

Juni t/m Augustus

Locaties

 Luchthavens van Dubai, Frankfurt, London, Parijs, Amsterdam.


Gedrag beïnvloeden met creativiteit. Niet op gevoel, maar op basis van gedragspsychologie en ervaring met grote merken. Dat is wat wij doen. Digital, social, winkelvloer of massamediaal. Zodat jouw doelgroep in beweging komt. Niet voor niets zit ACT in onze naam en in ons DNA.

www.dcvf.nl

Lees ook:

[DCVF Case] De beste merkintroductie van 2021 overtreffen? That’s a graze idea!

[Case] DCVF steekt de SPARbecue aan!

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.