Marketing Report
DDB Amsterdam en Eigen Fabrikaat ontwikkelen Kruidvat opstart-campagne nieuws

DDB Amsterdam en Eigen Fabrikaat ontwikkelen Kruidvat opstart-campagne

DDB Amsterdam en Eigen Fabricaat hebben voor Kruidvat een opstart campagne ontwikkeld die vanaf 21 augustus 2023 tot en met 10 september te zien zal zijn via tv, online en in de Kruidvat-winkels.  Ook via social media zal de campagne via snippits worden gevoed.

Onder de noemer We gaan er weer VOORdeel, wil Kruidvat er op wijzen dat het in zijn optiek voordelige producten verkoopt voor de nazomer.

DDB Amsterdam en Eigen Fabricaat hadden voor Kruidvat het personage van de single moeder Lies en haar vriendin Anouk via social media beschikbaar gesteld. Zij gingen nar het Lloret de Mar waarbij op YouTube op 28 juli een vakantiefilm beschikbaar kwam.

Kruidvat heeft daarbij los van de traditionele retailpieken voor het eerst campagne gevoerd tijdens de zomermaanden juli en augustus.

Brenda Smith, Director Marketing & Customer Experience bij Kruidvat-eigenaar AS Watson: “Met de nazomercampagne helpt Kruidvat om er weer fris tegenaan te kunnen. Klanten kunnen bij ons hun voorraadkastjes aanvullen voor de dagelijkse routine zonder natuurlijk teveel te betalen.

Ook Lies laat in de tv-commercial zien dat ze hoognodig haar voorraad aan moet vullen. Ze is net terug van vakantie en staat in de badkamer waar ze er achter komt dat haar tandpasta, dagcrème en deo op zijn. Dochter Anna betrapt Lies als zij het deoprobleem oplost met een bus wc-verfrisser. Kortom tijd om naar Kruidvat te gaan waar je gelukkig je voorraad weer voordelig kunt aanvullen.”

www.eigenfabrikaat.nl

www.ddbamsterdam.nl

www.kruidvat.nl

 

Lees ook:

Q&A Retail: Kruidvat, Picnic en Hornbach meest toekomstbestendige retailers

30-11-2023 | 08:58:00
Het is onrustig in de Nederlandse winkelstraat. Mede onder invloed van dalende volumes en stijgende kosten zijn het uitdagende tijden voor de retail. Maar er is meer aan de hand.

Kruidvat Cross Media Adverteerder van het Jaar 2023

19-10-2023 | 12:21:00
Kruidvat is door AGE Media voorgedragen als Cross Media Adverteerder van het Jaar en is door de jury uitgeroepen tot winnaar.

[Cross Media Adverteerder] Maurice van Susante over Kruidvat

03-10-2023 | 09:10:00
Kruidvat is door AGE Media voorgedragen als Adverteerder van het jaar en is nu ook genomineerd voor deze prestigieuze prijs. We spreken Maurice van Susante

Nominaties Cross Media Adverteerder 2023: Aldi, Birra Moretti, Hornbach, Kruidvat, Moeke, Samsung

29-08-2023 | 15:09:00
De Jury van de Cross Media Awards, onder voorzitterschap van Liedewij Hentenaar, maakt de nominaties voor Cross Media Adverteerder van het Jaar 2023 bekend 2023. Bureaus en exploitanten hebben hun klanten kunnen voordragen voor deze prestigieuze prijs

[De Belofte 2023] Brenda Smith over Britt van Gurp

01-08-2023 | 12:36:52
Tijdens Cross Media Awards 2023 op 18 oktober in PHIL Haarlem wordt bekendgemaakt wie De Belofte 2023 is. Wij vragen mensen die staan genoteerd in de M100 lijsten 2023 om één persoon voor te dragen. De Jury van de Cross Media Awards kiest eerst de genomineerden en daarna de winnaar. De voordracht van Brenda Smith over Britt van Gurp, junior campagne manager Kruidvat bij A.S. Watson Benelux
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.