Dutch Digital Design: Suzanne Visser neemt voorzittersrol over van Bert Hagendoorn

Dutch Digital Design: Suzanne Visser neemt voorzittersrol over van Bert Hagendoorn

Dutch Digital Design viert haar tiende verjaardag. Tijdens het jaarlijkse Partner Dinner, dat op 23 mei plaatsvindt in Club Ace, viert de organisatie deze mijlpaal met alle 35 bureaus die aangesloten zijn als partners. Oprichter Bert Hagendoorn geeft zijn voorzittersstokje door aan Suzanne Visser en richt zich vanaf nu op partnerships. Daarnaast is het bestuur vernieuwd en sluiten drie bureaus aan als partners.

Vernieuwd bestuur

De samenstelling van de organisatie is vanaf vandaag ook veranderd met bestuursleden. Aan de bestaande bestuursleden Suzanne Visser (de nieuwe voorzitter), Sebastiaan Scheer (curatie) en Bert Hagendoorn (partnerships) zijn de nieuwe bestuursleden Sofie de Kam (events) en Niny Ezinga (communicatie) toegevoegd. Alain Dujardin neemt na vijf jaar afscheid van het dagelijks bestuur en neemt de rol van hoofd van de Raad van Advies over van Daniel Sytsma.

Bert Hagendoorn: "Super dat Dutch Digital Design is uitgegroeid tot een community die iedereen kent. Het is inmiddels een sterk merk dat Nederlandse bureaus verder brengt met zichtbaarheid en het delen van kennis. Met het vernieuwde bestuur en Suzanne als krachtige nieuwe voorzitter kunnen we de komende tijd vooruit!"

Suzanne Visser: "Na jarenlang gebouwd te hebben aan deze stichting zijn we nu klaar voor de volgende stap. Door de kracht van al deze bureaus te bundelen kunnen we samen meer bereiken, kennis uitwisselen en nieuwe samenwerkingsverbanden aangaan. We kijken er enorm naar uit om ook de komende tijd de Nederlandse branche verder te versterken.”

Nieuwe partners

De afgelopen jaren groeide het aantal bureaus dat aansloot als partner van de stichting naar 35, waarvan de nieuwste partners Kemari, Total Design en TBWA zijn. De komende periode groeit de groep aan de hand van de toelatingscriteria door naar maximaal 40. Hiermee behoudt de groep de functie van exclusief keurmerk van de beste bureaus op het gebied van digital design in Nederland. Daarnaast werkt de stichting nu ook samen met merken die in-house design afdelingen hebben, zij kunnen zich ook aansluiten als Supporting Brands.

www.dutchdigital.design

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

Dutch Digital Design tijdens SXSW: Immersive Experiences For Good

23-02-2024 | 10:22:21
Tijdens het South by South West festival in Austin presenteren Nederlandse bureaus virtual-, augmented-, en immersive projecten.

Dutch Digital Design verwelkomt ACE, Cut the Code, DotControl, Lava en Merlin Studio

12-12-2023 | 12:24:00
Hiermee breidt de organisatie uit naar een collectief van 34 bureaus die samenwerken om elkaar te versterken

Stichting Dutch Digital Design organiseert Creative Jam

24-10-2023 | 12:16:13
Creative Jam is een initiatief waar meer dan 100 studenten van creatieve opleidingen aan mee doen om de uitdaging aan te gaan

Staatssecretaris Van Huffelen naar Nederlandse missie SXSW 2023

24-02-2023 | 10:42:00
Staatsecretaris Van Huffelen zal onderdeel uit maken van de Nederlandse missie naar het Amerikaanse festival SXSW (South by SouthWest) in Austin, Texas

Dutch Digital Design biedt Nederlandse bureaus podium tijdens SXSW-festival

14-02-2023 | 10:48:00
Op maandag 13 maart is vanaf 14.00 uur het Nederlandse programma van het SXSW-festival: The Future of Realities in het Thompson Hotel
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.