[De Belofte 2023] Angelique Scheuders over Anna Witteveen

[De Belofte 2023] Angelique Scheuders over Anna Witteveen

Tijdens Cross Media Awards 2023 op 18 oktober in PHIL Haarlem wordt bekendgemaakt wie De Belofte 2023 is. Wij vragen mensen die staan genoteerd in de M100 lijsten 2023 om één persoon voor te dragen. De Jury van de Cross Media Awards kiest eerst de genomineerden en daarna de winnaar.

De voordracht van Angelique Scheuders over Anna Witteveen, Strategy Consultant bij OMD Nederland.

Bliksemcarrière

Anna is bezig met een bliksemcarrière binnen OMD. Ze is nog maar 2,5 jaar binnen; gestart als Digital Executive in het opleidingsprogramma van OMD en via de functie van Social Specialist doorgestoten naar haar huidige rol als Strategy Consultant. En we hebben zomaar het idee dat haar reis nog niet voorbij is.

Anna staat bekend om haar nieuwsgierigheid en enthousiasme, waarmee ze alle uitdagingen die haar worden voorgelegd oppakt. Zo heeft ze de interne opleiding in ongeveer de helft van de tijd afgerond en heeft ze een groeispurt gemaakt door in het tweede halfjaar van haar carrière bij OMD het PepsiCo social account succesvol te ownen tijdens het verlof van haar senior. Hierbij begeleidde ze meteen ook de nieuwe lichting executives en zorgde ervoor dat ook zij een snelle groei doormaakten. Anna kan namelijk enorm goed uitleggen, inspireren en motiveren; ze kan mensen echt in hun kracht zetten.

OMD’s Culture Club

Ze heeft altijd ruimte voor nieuwe dingen en staat overal voor open. Uitdagingen zijn haar drijfveer, maar zelf zegt ze vooral warm te lopen voor succesvolle en innovatieve mediaplannen, gebaseerd op data-gedreven oplossingen en groei. Het social specialisme werd dan ook al snel te klein voor haar en na een zelf geschreven en gepresenteerd persoonlijk groeiplan, heeft ze nu de stap gezet naar het strategieteam van Irene de Vos. Over ambitie gesproken!

Oog voor anderen blijkt overigens ook uit haar inzet binnen OMD voor Inclusie in OMD’s Culture Club, en ze werkt pro deo mee aan de campagne voor Jong & Out, waarvoor ze al twee keer bij het COC heeft gepresenteerd.

Natural born presenter

Kortom, Anna is slim, leergierig, analytisch en overtuigend, en ze kan een zaal eenvoudig aan zich binden. Haar presentatietechniek is subliem; ze weet de toehoorders betrokken te houden en heeft echt overal een antwoord op.

Anna heeft zodoende ook al naam gemaakt in ons internationale netwerk, waar zij graag gezien is in pitches. Ze heeft inmiddels aan twee grote wereldwijde pitches deelgenomen én ze heeft ze gepresenteerd. Fearless, een natural born presenter!

Gaat dan alles makkelijk af? Eh, nou nee, haar grootste uitdaging is het delegeren van taken en 100 procent overzicht houden op de planning. Maar goed, dat zijn slechts details. Over details gesproken, ze heeft wel altijd een fles champagne in de koeling, omdat er altijd wel wat te vieren valt.

www.omnicommediagroup.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[RAW Countdown to Cannes] Kyle Hassing, OMD

11-06-2024 | 11:29:00
RAW komt ook dit jaar met een mooie delegatie naar Cannes. Iedere dag stellen mensen uit de delegatie zich voor. 

Fitzgerald creëert Omdat jij het waard bent-campagne voor L’Oréal Paris

05-06-2024 | 15:59:00
Doel is om de zelfwaardering van Gen-Z te vergroten en vrouwen (en zij die zich zo identificeren) te ondersteunen in gevoelens van eigenwaarde

[Belofte Forum] Wat snapt de gevestigde orde in onze business niet wat jonge mensen wél snappen?

10-10-2023 | 15:39:00
Met enige regelmaat vragen wij een aantal beeldbepalende spelers in de markt naar hun mening in de rubriek FORUM. Deze keer vragen we de genomineerden voor De Belofte 2023: Wat snapt de gevestigde orde in onze business niet wat jonge mensen wél snappen?

10 genomineerden voor De Belofte 2023

15-08-2023 | 13:28:00
Tijdens Cross Media Awards 2023 op 18 oktober in PHIL Haarlem wordt bekendgemaakt wie De Belofte 2023 is. Wij hebben mensen die staan genoteerd in de M100 lijsten 2023 gevraagd om één persoon voor te dragen. Dat heeft een recordaantal van 59 voordrachten opgeleverd

OmnicomMediaGroup versterkt management team

19-07-2023 | 14:05:00
OmnicomMediaGroup (OMG) stelt Jeroen Beeke aan als Managing Director Digital en Angelique Schreuders als Managing Partner OMD

De Belofte wordt mede mogelijk gemaakt door Result Recruitment


www.resultrecruitment.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.