Marketing Report
[De Belofte 2023] Anne Stokvis over Mike Kleijnen nieuws

[De Belofte 2023] Anne Stokvis over Mike Kleijnen

Tijdens Cross Media Awards 2023 op 18 oktober in PHIL Haarlem wordt bekendgemaakt wie De Belofte 2023 is. Wij vragen mensen die staan genoteerd in de M100 lijsten 2023 om één persoon voor te dragen. De Jury van de Cross Media Awards kiest eerst de genomineerden en daarna de winnaar.

De voordracht van Anne Stokvis is Mike Kleijnen, creatief bij N=5.

Jonge creatief

Talent of belofte, het is misschien wel een van de vervelendste labels die je kan krijgen als jonge creatief. Je koopt er niks voor, maar je moet het wel waarmaken. En toch ga ik het doen. Mike Kleijnen is een uitzonderlijk talent in onze industrie en daarom mijn creatieve belofte van 2023. 

Uit het hoofd, de wereld in

Talent heb je van nature, wat je er mee doet is een tweede. Je kunt de mooiste ideeën bedenken, ze moeten ook uit je hoofd de wereld in. Dat snapt Mike als geen ander. Zo lanceerde hij samen met zijn team maatje Tim het afgelopen jaar de nieuwe merkcampagne van Holland & Barrett, wist hij tweemaal het 20.00 uur journaal te halen met zijn concepten voor Slachtofferhulp Nederland en Stedin, én bedacht hij daar bovenop de merkcampagne voor Breaker. Waarvan binnenkort meer te zien is.

Een verantwoordelijke vrije geest

En tuurlijk, bij een onafhankelijk bureau is er ook veel vrijheid om jezelf te bewijzen. Maar kansen krijgen is één, ze zelf creëren is een ander verhaal. Met Accept to Enter, een eigen initiatief voor Pride, heeft Mike bewezen ook deze kunst te bezitten. Kijk, dan ben je niet alleen heel goed, maar pak je in al die vrijheid ook je verantwoordelijkheid.

No sleep till we zal het zeggen

Hoewel Mike misschien een man van weinig woorden is, ratelt zijn creativiteit altijd door. Met als bijzondere gave om nooit genoegen te nemen met de middelmaat. Daar houden we van in een wereld die steeds verder wordt aangeharkt. Zelfs op vakantie weet hij zich nog te bemoeien met de creatieve vloer. Het kan volgens Mike immers altijd beter. Het zal u dan ook niet verbazen dat Mike uit Uden stiekem droomt van een avontuur in het buitenland. En als hij zo doorgaat, gaat dat hem nog lukken ook. Daar ben ik van overtuigd. Al moet hij dan wel een belofte aan mij doen; dat hij terugkomt bij N=5 om mijn plek over te nemen. 

www.nis5.nl

Lees ook:

[Interview] Tim van der Sijde: Pitches halen het beste naar boven bij Cheil

04-12-2023 | 14:26:09
In de aanloop naar de publicatie van de Reclamebureau100 2024 op het M100 Event op 7 december in Club ACE in Amsterdam, publiceren wij een serie interviews

[Vacatures] DPG Media zoekt een Domein Specialist DPG Zakelijk

04-12-2023 | 10:26:00
DPG Media is per direct op zoek naar een Domein Specialist DPG Zakelijk - Amsterdam

[Vacatures] DPG Media zoekt een Accountmanager Breda

04-12-2023 | 10:16:00
DPG Media is per direct op zoek naar een Accountmanager Breda - Noord

[Interview] Ernst-Jan Smids over JUMP! Retail

04-12-2023 | 09:06:11
In de aanloop naar de publicatie van de Reclamebureau100 2024 op het M100 Event op 7 december in Club ACE in Amsterdam, publiceren wij een serie interviews

[Interview] Lode Schaeffer over INDIE Amsterdam

04-12-2023 | 08:54:00
In de aanloop naar de publicatie van de Reclamebureau100 2024 op het M100 Event op 7 december in Club ACE in Amsterdam, publiceren wij een serie interviews

De Belofte wordt mede mogelijk gemaakt door Result Recruitment


www.resultrecruitment.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.