Marketing Report
[De Belofte 2023] Boaz Shkolnik over Maike Reijn

[De Belofte 2023] Boaz Shkolnik over Maike Reijn

Tijdens Cross Media Awards 2023 op 18 oktober in PHIL Haarlem wordt bekendgemaakt wie De Belofte 2023 is. Wij vragen mensen die staan genoteerd in de M100 lijsten 2023 om één persoon voor te dragen. De Jury van de Cross Media Awards kiest eerst de genomineerden en daarna de winnaar.

De voordracht van Boaz Shkolnik is Maike Reijn, Accountmanager bij Mediahuis Nederland.

Vliegende start 

Vers vanuit de schoolbanken solliciteerde Maike op de rol voor Sales Executive. Een commerciële startersrol, die bijdraagt aan grote salestrajecten waarvoor veel geregeld moet worden. Boaz: "Wanneer je in een eerste gesprek iemand moet screenen zonder ervaring, moet je afgaan op competenties en eigenschappen. Maike vertelde over een hockeytoernooi voor de jeugd dat zij organiseerde bij haar club in Laren. De manier waarop ze vertelde en uitleg gaf over de details, gaf vertrouwen. Een paar gesprekken verder en een uitmuntend assessment later boden we haar een contract aan en werd ze onderdeel van ons salesteam."

Maike werd direct betrokken bij verschillende grote salestrajecten met adverteerders en kreeg de opdracht: ga het maar doen en wees niet bang om fouten te maken, zolang je er maar van leert. Boaz: "De snelheid waarmee Maike zich dingen eigen maakte, was ongekend. Binnen no time pakte ze ownership op meerdere grote projecten en maakte zo een vliegende start."

Commerciële kansen en creatieve oplossingen 

Boaz: "Maike daagt de status quo uit met een frisse blik op lang bestaande processen. Daarnaast is ze niet bang om op een slimme manier haar mening of feedback te geven, dit is altijd erg verhelderend. En misschien nog wel belangrijker, ze voelt ook haarfijn aan wanneer het handiger is om even niks te zeggen."

Naast haar reguliere werkzaamheden, komt ze geregeld met creatieve oplossingen voor uitdagingen. Boaz: "Recent moest er een kookvideo gemaakt worden voor een klant die keukens verkoopt. Maike regelde direct dat ze ergens op locatie een kookvideo kon schieten, gewoon met haar eigen telefoon. Dit resulteerde in een grote besparing op productiekosten en tijd. En niet geheel onbelangrijk: de doelgroep herkende zich enorm in de look and feel van de video wat zorgde voor erg goede campagneresultaten."

Een bijzondere klantenbinder

Boaz: "Kansen initiëren en daar proactief mee aan de slag gaan, kan Maike erg goed. Bijvoorbeeld aan de hand van het jaarlijks terugkerende Grote Jongerenonderzoek. De klanten die aanwezig waren bij de presentatie hiervan of die de whitepaper hebben gedownload, zijn op haar initiatief benaderd met een proactief voorstel over hoe ze jongeren goed kunnen bereiken op het Mediahuis-netwerk. Dit heeft geresulteerd in extra omzet die we anders niet hadden. Maike is ook aan de slag gegaan met een nieuwe video propositie voor JBL die op de TikTok-pagina van WANT.nl uitgerold kan worden. Deze propositie is inmiddels onderdeel geworden van ons portfolio.  

We hebben in ons klantenbestand inactieve klanten die wel potentie hebben. Maike signaleert deze en heeft de juiste drive en motivatie om deze klanten te activeren. Door het initiëren van goede ideeën en nieuwe inspiratie heeft Maike al meerdere klanten binnengehaald.

Aangezien Maike zo’n goed voorbeeld is, werd ze ook het nieuwe gezicht voor de recruitment videocampagne gericht op starters/executives. Zo hebben we inmiddels een paar erg goede starters kunnen aannemen."

De Belofte 2023

Boaz: "Met veel trots en vertrouwen draag ik Maike voor als De Belofte 2023. Maike heeft een echte can-do mentaliteit, ze blijft telkens weer indruk te maken met haar goede initiatieven en creatieve ideeën. Een onmisbare kracht met bovendien een erg fijn karakter!"

www.mediahuis.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Redacteur Famme en J/M Ouders

16-04-2024 | 11:16:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Redacteur Famme en J/M Ouders

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Senior frontend developer

16-04-2024 | 10:57:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Senior frontend developer -Fulltime

[SHOWREEL!] MHX: de creatieve studio van Mediahuis

09-04-2024 | 12:16:00
Wij zijn MHX, de creatieve studio van Mediahuis. Aandacht voor je merk. Aandacht voor jouw verhaal

Mediahuis Groep: Stabiele omzet en resultaat in 2023

06-04-2024 | 19:44:00
Mediahuis Groep heeft in 2023 een omzetgroei gerapporteerd van 1,23 miljard euro (0,6 procent groei) met een operationeel resultaat van 153 miljoen euro (1,7 procent lager)

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Eindredacteur

04-04-2024 | 09:57:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Eindredacteur -Parttime

De Belofte wordt mede mogelijk gemaakt door Result Recruitment


www.resultrecruitment.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief