Marketing Report
[De Belofte 2023] Britt Hogenhuis over Martijn Brons nieuws

[De Belofte 2023] Britt Hogenhuis over Martijn Brons

Tijdens Cross Media Awards 2023 op 18 oktober in PHIL Haarlem wordt bekendgemaakt wie De Belofte 2023 is. Wij vragen mensen die staan genoteerd in de M100 lijsten 2023 om één persoon voor te dragen. De Jury van de Cross Media Awards kiest eerst de genomineerden en daarna de winnaar.

De voordracht van Britt Hogenhuis is Martijn Brons, Strategy & Growth Director bij &.agency.

Strategische inzicht

Martijn weet met zijn strategische inzicht, charisma en sterk netwerk adverteerders te overtuigen om op een innovatieve manier influencer marketing, PR en branded content in te richten.

XITE

Martijn begon zijn carrière bij XITE waar hij new business en strategie van marketing en branded content campagnes opzette met adverteerders als Lipton, Foot Locker en Media Markt. Na enkele jaren Brand Partnerships Manager werd Martijn Brand Marketing Manager bij XITE, waar hij verantwoordelijk was voor de strategie en executie van marketing en merkcampagnes van XITE en met partners. Na XITE heeft Martijn een jaar bij Transavia gewerkt als Social Media Manager waar hij in coronatijd verantwoordelijk was voor de owned kanalen van de vliegtuigmaatschappij.

Digital marketing bureau

In januari 2021 verruilde Martijn Transavia voor &.agency en werd strateeg van het digital marketing bureau. De afgelopen 2 jaar heeft Martijn een Strategy & Growth afdeling opgezet en verschillende klanten gebonden aan het bureau. Zo zijn L'Oréal, Amazon Prime Video, PUMA, Moët Hennessy, Sonos, Heineken en bol.com vaste klanten geworden van het bureau.

www.and-agency.com

Lees ook:

[Budi & Thijs] ROI? Lang leve de verspilling!

20-09-2023 | 09:56:00
Nu we ons eigen bureau hebben, leek het me goed om even stil te staan bij wat kengetallen. In het bijzonder ROI, Return on Investment

Bijvoorkeur wint Saitaku na pitch

14-09-2023 | 08:35:00
Saitaku, het grootste Japanse foodmerk van Nederland, is klant geworden bij Bijvoorkeur. Aan de bureaukeuze ging een pitch vooraf.

[Marketing Report Radio] Budi Gonzalez de Chaves en Thijs de Boer over Bijvoorkeur

17-08-2023 | 13:52:10
[Marketing Report Radio] Budi Gonzalez de Chaves en Thijs de Boer over Bijvoorkeur

[Budi & Thijs] Alle seinen op rood

31-07-2023 | 08:30:00
Weet jij hoe het brein werkt? Jeff Hawkins heeft er een geweldig boek over geschreven: A Thousand Brains

[De Belofte 2023] Budi Gonzalez de Chaves over Kim Schneider

26-07-2023 | 15:32:41
Tijdens Cross Media Awards 2023 op 18 oktober in PHIL Haarlem wordt bekendgemaakt wie De Belofte 2023 is. Wij vragen mensen die staan genoteerd in de M100 lijsten 2023 om één persoon voor te dragen. De Jury van de Cross Media Awards kiest eerst de genomineerden en daarna de winnaar. De voordracht van Bijvoorkeur oprichter Budi Gonzalez de Chaves is Kim Schneider, Media & Campagne Coördinator bij vanHaren Schoenen

De Belofte wordt mede mogelijk gemaakt door Result Recruitment


www.resultrecruitment.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.