Marketing Report
[De Belofte 2023] Britt Hogenhuis over Martijn Brons nieuws

[De Belofte 2023] Britt Hogenhuis over Martijn Brons

Tijdens Cross Media Awards 2023 op 18 oktober in PHIL Haarlem wordt bekendgemaakt wie De Belofte 2023 is. Wij vragen mensen die staan genoteerd in de M100 lijsten 2023 om één persoon voor te dragen. De Jury van de Cross Media Awards kiest eerst de genomineerden en daarna de winnaar.

De voordracht van Britt Hogenhuis is Martijn Brons, Strategy & Growth Director bij &.agency.

Strategische inzicht

Martijn weet met zijn strategische inzicht, charisma en sterk netwerk adverteerders te overtuigen om op een innovatieve manier influencer marketing, PR en branded content in te richten.

XITE

Martijn begon zijn carrière bij XITE waar hij new business en strategie van marketing en branded content campagnes opzette met adverteerders als Lipton, Foot Locker en Media Markt. Na enkele jaren Brand Partnerships Manager werd Martijn Brand Marketing Manager bij XITE, waar hij verantwoordelijk was voor de strategie en executie van marketing en merkcampagnes van XITE en met partners. Na XITE heeft Martijn een jaar bij Transavia gewerkt als Social Media Manager waar hij in coronatijd verantwoordelijk was voor de owned kanalen van de vliegtuigmaatschappij.

Digital marketing bureau

In januari 2021 verruilde Martijn Transavia voor &.agency en werd strateeg van het digital marketing bureau. De afgelopen 2 jaar heeft Martijn een Strategy & Growth afdeling opgezet en verschillende klanten gebonden aan het bureau. Zo zijn L'Oréal, Amazon Prime Video, PUMA, Moët Hennessy, Sonos, Heineken en bol.com vaste klanten geworden van het bureau.

www.and-agency.com

Lees ook:

Budi en Thijs bundelen hun Marketing Report-columns in boekvorm

27-02-2024 | 13:28:00
Budi Gonzalez de Chaves en Thijs de Boer van bureau Bijvoorkeur hebben hun columns die zijn verschenen bij Marketing Report gepubliceerd in boekvorm

[Budi & Thijs] Koester de onvoorspelbaarheid

27-01-2024 | 10:47:00
Met veel plezier ben ik het boek 'The Art of Statistics' van professor David Spiegelhalter aan het lezen. Mijn dochters hebben al een keer of 4 gevraagd of ik dit vrijwillig doe of dat het een soort taakstraf is van mijn spiritueel leider (zoals je weet is dat mijn vrouw). Maar niets van dat alles Thijs, het is een topboek

Budi & Thijs schrijven meest gelezen column van 2023

29-12-2023 | 10:15:00
In onze serie meest overzichtsartikelen mag deze natuurlijk niet ontbreken: de lijst met de meest gelezen columns van 2023

[Budi & Thijs] De consument heeft bijna altijd ongelijk

18-11-2023 | 13:21:00
Thijs, het zijn gekke tijden. Zo schijnt de kloof tussen burgers en politici te moeten worden verkleind. Politici moeten meer op ons lijken, meer onze taal spreken. Je ziet nu al in de 2e kamer waar dat toe leidt. Scheldpartijen en bedreigingen, net als zaterdag op het voetbalveld. Van mij mag de kloof weer lekker groot worden Thijs. Ik wil niet dat politici op de gewone mens lijken.

[Interview] Budi Gonzalez de Chaves en Thijs de Boer: We kennen maar één bureau dat merkvoorkeur belooft

02-11-2023 | 09:16:00
In de aanloop naar de publicatie van de Reclamebureau100 2024 op het M100 Event op 7 december in Club ACE in Amsterdam, publiceren wij een serie interviews met genomineerden die deelnemen aan het event. We spreken Budi Gonzalez de Chaves en Thijs de Boer, oprichters van bureau Bijvoorkeur.

De Belofte wordt mede mogelijk gemaakt door Result Recruitment


www.resultrecruitment.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.