[De Belofte 2023] Els Wijnstekers over Robert Heijmans

[De Belofte 2023] Els Wijnstekers over Robert Heijmans

Tijdens Cross Media Awards 2023 op 18 oktober in PHIL Haarlem wordt bekendgemaakt wie De Belofte 2023 is. Wij vragen mensen die staan genoteerd in de M100 lijsten 2023 om één persoon voor te dragen. De Jury van de Cross Media Awards kiest eerst de genomineerden en daarna de winnaar.

De voordracht van Els Wijnstekers is Robert Heijmans, Trading Manager & Senior Media Consultant bij dentsu.

Onmiskenbaar oog voor detail

Robert is een zeer getalenteerde en gepassioneerde Senior Digital Media Consultant die zichzelf in de loop van de tijd heeft bewezen en succesvol is doorgegroeid naar de rol van Trading Manager. Met een onmiskenbaar oog voor detail, een resultaatgerichte houding en een groot inlevingsvermogen, heeft Robert zijn sporen verdiend. Wat hem echter onderscheidt, is zijn uitmuntende vermogen om mensen en teams te verbinden.

In zijn rol bij het AV team en het Paid Team heeft Robert geholpen een brug te slaan tussen de strategie van lineaire tv-inkoop en online video-inkoop en planning. Hierdoor is er een holistische videostrategie ontstaan voor onze klanten, waardoor zowel de AV buyers als de Digital buyers effectiever en efficiënter kunnen opereren.

Digitale partners

Als Trading Manager heeft Robert niet alleen effectief onderhandeld over tarieven en innovaties met digitale partners, maar heeft hij deze ook afgestemd op de behoeften van onze digitale specialisten en inkopen. Hiermee heeft hij laten zien dat hij het belang van de klant altijd voorop stelt.

Een van mijn persoonlijke favorieten is hoe Robert na de fusie van dentsu NL en BE de marketingactiviteiten van Jaguar Land Rover NL en BE heeft gealigneerd. Dit heeft geleid tot een versterkend effect van de learnings op het account in beide landen, wat een prachtig voorbeeld is van zijn bekwaamheid om teams en processen te verbinden.

Unieke kijk op de wereld

Robert heeft in zijn nog relatief korte mediacarrière al veel bereikt, zoals het winnen van de YIM talent van het jaar award vorig jaar. Van grote multinationals tot kleine lokale bedrijven, Robert heeft campagnes ontwikkeld die zijn klanten raken met zijn persoonlijke verhalen en unieke kijk op de wereld.

Media vakidioten

Recentelijk is Robert toegetreden tot de raad van bestuur van de AMMA. In deze functie draagt hij niet alleen bij aan de verbetering van de media-industrie in Nederland, maar is hij ook medeverantwoordelijk voor de organisatie van de AMMAs 2024. Samen met een enthousiaste commissie van media vakidioten zet hij zich in voor de commercie en het showelement van de AMMAs. Robert is een fervent voorstander van kwaliteit en draagt actief bij aan een betere toekomst voor de media.

Robert is een echte teamspeler en staat altijd klaar om anderen te helpen. Hij is een waardevolle aanwinst voor elk team. Ik ben ervan overtuigd dat we nog veel meer van hem zullen horen in de toekomst. Met al deze prestaties en zijn onmiskenbaar talent om mensen en teams met elkaar te verbinden, is hij een uitstekende kandidaat voor mediabelofte van het jaar.

www.dentsu.com/nl/nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

ShowHeroes lanceert productievideoplatform ShowHeroes MAX

16-05-2024 | 12:11:00
ShowHeroes MAX is een platform dat is ontworpen om online videomateriaal te produceren en te monetizen met behulp van geavanceerde cookieless-technologie

[Vacatures] Serviceplan zoekt een Strategy Director

14-05-2024 | 09:12:00
Serviceplan Group Netherlands is voor onze medialabel Mediaplus op zoek naar een Strategy Director

[Vacatures] ZIGT zoekt een Junior Data Analist

08-05-2024 | 08:57:00
ZIGT is per direct op zoek naar Junior Data Analist – Hoofddorp

Marijnke van der Burgh en Christiaan van Dijk Managing Directors ZIGT

07-05-2024 | 09:51:00
Vanaf 1 mei zijn zij toegetreden tot de directie en dragen verder bij aan de groei en ontwikkeling van het bedrijf en zijn klanten.

[Vacatures] Abovo Media zoekt een Projectmanager

03-05-2024 | 07:28:00
Abovo Media is per direct op zoek naar Projectmanager - Hoorn

De Belofte wordt mede mogelijk gemaakt door Result Recruitment


www.resultrecruitment.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.