[De Belofte 2023] Emilio de Haan over Jhelisa Panfred

[De Belofte 2023] Emilio de Haan over Jhelisa Panfred

Tijdens Cross Media Awards 2023 op 18 oktober in PHIL Haarlem wordt bekendgemaakt wie De Belofte 2023 is. Wij vragen mensen die staan genoteerd in de M100 lijsten 2023 om één persoon voor te dragen. De Jury van de Cross Media Awards kiest eerst de genomineerden en daarna de winnaar.

De voordracht van Emilio de Haan is Jhelisa Panfred, strategist bij HERC.

Groeidiamant

Jhelisa is één van van de grootste groeidiamanten in de industrie. Ze is slash slash pur sang. Strateeg overdag en award winning podcast creator in the evening. Fotograaf voor the labels van overmorgen in het weekend. En laten we haar RA*W bestuurslid-functie en het presenteren van events of spreken op events niet vergeten. Ze is opgegroeid in en onderdeel van culture. Eigenlijk is ze de entrepeneur van morgen die nu die laatste stappen nog niet durft te zetten. Maar dat zeker wel gaat doen. Ik (Emilio) heb haar ontdekt in het plusplusone-programma, aangenomen en vanaf dag één meegenomen naar de klantenmeetings waar je normaal als junior niet bij bent. En daar ook het woord laten voeren en presenteren. Je moet ook de junioren echt onderdeel maken van het proces. Maar dat ze zo hard zou gaan had ik niet verwacht. Ze weet cultural insights aan merken te verbinden en daar ook nog eens een goede merkstrategie van te maken.

Resultaat

Resultaatgedreven als ze is staat ze regelmatig bij me in de kamer met de vraag of ze het wel goed genoeg doet. Oh ja. Binnen twee jaar heeft ze de junior titel van zich afgeworpen en werkt ze gewoon als strateeg op onze klanten. Ze wint ook pitches, niet alleen voor ons maar ook voor ACE. Als klanten haar hebben leren kennen, en over de jeugdige leeftijd zijn heengestapt lopen ze helemaal met haar weg. 

Visie

Ze blijft altijd vragen stellen en heeft dan ook een hele duidelijke visie op het vak. DE&I zit in haar genen en de drang om de wereld te veranderen ook. Dus stapt ze in de board van RA*W, geeft ze inspirerende talks en zit ze al als kenner in veel panels. Ze is niet alleen het nieuwe gezicht van HERC maar één van de gezichten van onze nieuwe industrie. En daar ben ik damn trots op. 

Tip: Luister naar haar podcast LIFE chats met Ezri en Jhelisa.

www.herc.agency

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Emilio de Haan verlaat HERC en Ace

08-04-2024 | 08:31:00
In 2018 richtte hij het reclamebureau op en was ruim 6 jaar Creative Partner. In 2021 werd HERC overgenomen door Ace

[Marketing Report Radio] Jhelisa Panfred (HERC): De Belofte 2023

24-11-2023 | 12:30:00
Jhelisa Panfred is Strategist bij HERC. Te gast bij Marketing Report op New Business Radio spreken we haar over het winnen van de titel De Belofte 2023 en haar drijfveren.

[Marketing Report Radio - 21 november] Jhelisa Panfred | Sophie van der Schaft | Gijs ten Buuren | Antoine Houtsma

20-11-2023 | 11:59:00
Luister dinsdag 21 november om 18:30 uur naar de uitzending van Marketing Report op New Business Radio. Uw prettige gespreksleider is presentator Peter Wybenga, bijgestaan door zijn razendsnelle sidekick Bas Vlugt. Extra bijzoder, we maken voor het eerst een winnaars uitzending. Dat belooft wat

Jhelisa Panfred is De Belofte 2023

19-10-2023 | 13:37:00
Tijdens Cross Media Awards 2023 op 18 oktober in PHIL Haarlem is Jhelisa Panfred, strategist bij HERC, uitgeroepen tot De Belofte van het jaar 2023.

[Belofte Forum] Wat snapt de gevestigde orde in onze business niet wat jonge mensen wél snappen?

10-10-2023 | 15:39:00
Met enige regelmaat vragen wij een aantal beeldbepalende spelers in de markt naar hun mening in de rubriek FORUM. Deze keer vragen we de genomineerden voor De Belofte 2023: Wat snapt de gevestigde orde in onze business niet wat jonge mensen wél snappen?

De Belofte wordt mede mogelijk gemaakt door Result Recruitment


www.resultrecruitment.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.