Marketing Report
[De Belofte 2023] Frank de Wit over Quinty van Dijk nieuws

[De Belofte 2023] Frank de Wit over Quinty van Dijk

Tijdens Cross Media Awards 2023 op 18 oktober in PHIL Haarlem wordt bekendgemaakt wie De Belofte 2023 is. Wij vragen mensen die staan genoteerd in de M100 lijsten 2023 om één persoon voor te dragen. De Jury van de Cross Media Awards kiest eerst de genomineerden en daarna de winnaar.

De voordracht van Frank de Wit is Quinty van Dijk, Short Form Lead bij Team5pm.

Verticale videocontent

Dat leeftijd maar een getal is bewijst Quinty op dagelijkse basis bij Team5pm. Op 22 jarige leeftijd begon Quinty van Dijk 5 maanden geleden aan een nieuw avontuur bij Team5pm. Met de groei van verticale videocontent op social platforms als YouTube (Shorts), TikTok en Instagram Reels, heeft Team5pm er namelijk voor gekozen om uit te breiden met een dedicated social unit. Met aan het roer Short-Form Lead Quinty van Dijk.

TikTok Specialist bij DRIIVN

Ondanks haar leeftijd had ze inmiddels al meerdere jaren ervaring opgedaan als TikTok Specialist bij DRIIVN en Campagne & Talent Manager bij Molecule. Bij DRIIVN werd besloten om voor TikTok marketing een los label op te richten genaamd Flik Flak. Hierbij is Quinty aangesteld als operationeel verantwoordelijke. Hierin was ze o.a verantwoordelijk voor het opzetten van het bedrijf, vergroten van de omzet en het verbeteren van de werkprocessen.

Short-Form content unit

Deze ervaring, in combinatie met haar professionele en zeer ambitieuze karakter, maakte Quinty de perfecte kandidaat om aan de slag te gaan als Lead binnen de nieuwe Short-Form content unit van Team5pm. In de 5 maanden die volgden hebben haar kennis en pro-activiteit ervoor gezorgd dat er inmiddels meerdere grote klanten Short-Form strategieën en contentproductie afnemen waaronder bekende namen zoals HEMA, Bol.com, Interpolis en de KNLTB. Daarnaast is er een unieke propositie ontwikkeld waarbij Short-Form wordt gekoppeld aan data en er op die manier kan worden ingespeeld op populaire zoektermen en andere data inzichten. Dit heeft er onder andere voor gezorgd dat HEMA met zowel hun YouTube Shorts als TikTok video's bovenaan ranken op Google search. Een award waardige case! 

Met al deze ontwikkelingen kunnen we wel stellen dat Quinty de ontwikkeling van deze nieuwe unit in een stroomversnelling heeft gebracht en ervoor heeft gezorgd dat Short-Form content inmiddels niet meer weg te denken is binnen de services van Team5pm. En als je op deze leeftijd dit soort verantwoordelijkheden kan dragen en ze ook nog eens boven verwachting invult, ben je wat ons betreft een terechte kandidaat voor De Belofte 2023.

www.team5pm.com

Lees ook:

Content Marketing Awards 2023 | ZILVER CAMPAGNES - Go Spooky: HEMA’s Sappige Tijden

30-11-2023 | 10:00:00
Duik in het dynamische leven van HEMA-medewerkers, vermengd met sappig drama, onverwachte paniek en natuurlijk onze iconische rookworsten en tompoucen.

Content Marketing Awards 2023 | ZILVER B2E - Axioma: Ik zoek jou!

30-11-2023 | 09:11:00
Hoe werf je zorgmedewerkers in een krappe arbeidsmarkt? Triade Vitree laat zien dat goed gekozen influencers hét verschil kunnen maken.

Content Marketing Awards 2023 | Winnaar GOUD Campagnes en ZILVER B2C - Cheil: Frequency voor Samsung

30-11-2023 | 09:01:00
Capitalizing on the decline of traditional talent shows among Gen Z, Samsung spurred the ultimate opportunity to let your talent go viral

Content Marketing Awards 2023 | Winnaar Award GOUD Innovatie met AI - Weber Shandwick: Pedigree Dogfishing

29-11-2023 | 14:08:00
Pedigree zet AI in om visueel te maken hoe vier asielhonden eruit zouden zien als ze mensen waren, met de nadruk op persoonlijkheid en karaktereigenschappen.

Content Marketing Awards 2023 | Winnaar Award GOUD B2B - N=5: Volop ondernemen

29-11-2023 | 13:00:00
Deze case is het toonbeeld van het synergie-effect tussen content en advertising. De kernbelofte van ABN AMRO is Expertise for you.

De Belofte wordt mede mogelijk gemaakt door Result Recruitment


www.resultrecruitment.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.