[De Belofte 2023] Gerben van der Rijt over Stefan Duikersloot

[De Belofte 2023] Gerben van der Rijt over Stefan Duikersloot

Tijdens Cross Media Awards 2023 op 18 oktober in PHIL Haarlem wordt bekendgemaakt wie De Belofte 2023 is. Wij vragen mensen die staan genoteerd in de M100 lijsten 2023 om één persoon voor te dragen. De Jury van de Cross Media Awards kiest eerst de genomineerden en daarna de winnaar.

De voordracht van Gerben van der Rijt is Stefan Duikersloot, Senior Graphic Designer bij Wayne Parker Kent, onderdeel van Mediahuis Nederland.

Extreem volwassen hybride creatief

Officieel is Stefan onze Senior Graphic Designer, maar in de praktijk is hij heel veel meer. Stefan is zijn leeftijd ver vooruit. Niet alleen qua portfolio, maar ook qua persoonlijkheid. Ik vergeet af en toe dat hij pas 25 is. Ik moest het voor deze tekst weer opzoeken, omdat ik het niet kan geloven. Vorig jaar heeft hij de stap gemaakt naar Senior Designer en dat was meer dan verdiend. Maar we doen Stefan te kort door hem te labelen als designer. Hij is de hybride creatief (om maar een rotwoord te gebruiken) die elk bureau wenst. Hij laat elk deck sprankelen, tovert zonder moeite campagne-uitingen uit z’n mouw en bedenkt een paar uur later de meest verfrissende concepten voor een pr-stunt of activatie. Hij is op zijn best wanneer hij zich op een merkidentiteit mag storten. En gelukkig voor ons, kan dat steeds vaker.

Ons geweten en de maizena van het team

Los van zijn vakinhoudelijke skills en talent, is Stefan ook belangrijk voor het team. Ik noem hem weleens onze maizena. Hij is degene die aan alle verjaardagen denkt, die de lunch maakt voor het hele bureau en het initiatief neemt voor feestjes en teamuitjes. Ons team was een stuk minder hecht geweest zonder hem. Daarnaast is hij ook ons geweten. Ons morele kompas. Net als veel van zijn leeftijdsgenoten heeft hij een scherp gevoel voor onrecht en ongelijkheid. Hij is welbespraakt en niet bang om ons mee te nemen in zijn gedachtegangen. Dat andere perspectief maakt ons werk beter en ons bureau rijker. Heel waardevol. Zijn unieke persoonlijkheid en veelzijdigheid als creatief maken van Stefan Duikersloot wat mij betreft De Belofte van 2023.

www.wayneparkerkent.com

www.mediahuis.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Junior Content Creator Wayne Parker Kent

06-03-2024 | 06:54:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Junior Content Creator Wayne Parker Kent

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Senior Projectmanager Wayne Parker Kent

28-02-2024 | 11:52:00
Mediahuis is per direct op zoek naar:Senior Projectmanager Wayne Parker Kent

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Business Development Manager Wayne Parker Kent

28-02-2024 | 10:57:00
Mediahuis is per direct op zoek naar: Business Development Manager Wayne Parker Kent

[Screenforce] Wayne Parker Kent: Jongeren minder negatief over reclame en kijken veel tv/video

30-01-2024 | 17:04:00
Mediahuis, Wayne Parker Kent en MediaTest hebben vorige zomer de zevende editie van hun jaarlijkse Jongerenonderzoek gepresenteerd

[Interview] Sander Tacx (Wayne Parker Kent): We helpen klanten met het ambacht van strategie en conceptontwikkeling

07-09-2023 | 11:11:00
Sander Tacx is Managing Director van Wayne Parker Kent. Hij is ook een van de juryleden van de Awards bij de Content Marketing | The Awards.

De Belofte wordt mede mogelijk gemaakt door Result Recruitment


www.resultrecruitment.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.