Marketing Report
[De Belofte 2023] Guy Grimmelt over Jeffrey Zhou nieuws

[De Belofte 2023] Guy Grimmelt over Jeffrey Zhou

Tijdens Cross Media Awards 2023 op 18 oktober in PHIL Haarlem wordt bekendgemaakt wie De Belofte 2023 is. Wij vragen mensen die staan genoteerd in de M100 lijsten 2023 om één persoon voor te dragen. De Jury van de Cross Media Awards kiest eerst de genomineerden en daarna de winnaar.

De voordracht van Guy Grimmelt is Jeffrey Zhou, Digital Campaign Manager bij Global.

Stagiair in het marketing team

Jeffrey is begonnen als stagiair in het marketing team voor een periode van zes maanden waarna hij ook zijn scriptie schreef. Toen Jeffrey niet lang daarna een keuze moest maken voor zijn toekomst heb ik met hem de mogelijkheid besproken voor ons traineeship van een jaar, waarbij je alle fases binnen ons marketing-sales- planning team doorloopt. Na 12 maanden bepaalden we met elkaar wat de volgende stap wordt.

Zelfreflectie en honger naar kennis

Jeffrey heeft kort geleden dat traineeship afgerond. De kracht van Jeffrey is zijn zelfreflectie en honger naar kennis. Dat, samen met een enorme drive maakt hem succesvol. Wel goed ook om te weten is dat Jeffrey in Arnhem woont en dus iedere dag met het openbaar vervoer op en neer gaat. Daarnaast helpt hij zijn moeder met haar restaurant op ieder moment dat dit nodig is en tevens is hij veel media gerelateerde initiatieven zoals YIM.

Campagne manager met een digitaal specialisme

Jeffrey en ik hebben na zijn traineeship met al zijn begeleiders in detail gekeken wat de beste volgende stap voor hem zou zijn en dat betekent dat hij nu als campagne manager met een digitaal specialisme aan de slag is gegaan. Hierin kan hij zijn kennis verder uitbreiden en zijn persoonlijke skills ontwikkelen. Mooi daarbij is dat Jeffrey speciale plannen direct en zefstandig oppakt zoals onze recente B-corp propositie waarin hij samen met Tony Smid de drijvende kracht binnen het sales team is.

Stoere gast

Jeffrey is een rustige kerel, ziet eruit als een stoere gast en is soms veel te bescheiden en daarom juist leuk om hem te nomineren. Gelukkig hebben we veel jonge goede mensen aan boord die enorme progressie maken maar voor nu zetten we Jeffrey in de spotlight vanwege wie hij is en hoe hij is en de impact die hij daarmee maakt op de rest van ons bedrijf en onze klanten.

www.global.com/nl

Lees ook:

[SWOT24] Eric Kip (Global): The Future is Bright

15-02-2024 | 11:05:00
In de rubriek [SWOT24] maken bepalende spelers een SWOT analyse van de reclamebureauwereld. Aan het woord is Eric Kip, Managing Director bij Global

[Vacatures] Global Media & Entertainment zoekt een Product Owner Salesforce

13-02-2024 | 08:26:00
Global Media & Entertainment is per direct op zoek naar een Product Owner Salesforce (32-40 uur)

[Vacatures] Global Media & Entertainment zoekt een Creative Marketeer

30-01-2024 | 08:13:58
Global Media & Entertainment is per direct op zoek naar een Creative Marketeer (32-40 uur)

[Vacatures] Global Media & Entertainment zoekt een Projectleider

23-01-2024 | 10:03:00
Global Media & Entertainment is per direct op zoek naar een Projectleider (40 uur)

[Vacatures] Global Media & Entertainment zoekt een Fotograaf

16-01-2024 | 07:37:00
Global Media & Entertainment is per direct op zoek naar een Fotograaf (24-32 uur)

De Belofte wordt mede mogelijk gemaakt door Result Recruitment


www.resultrecruitment.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.