Marketing Report
[De Belofte 2023] Inge Ligthart over Leonieke Batenburg nieuws

[De Belofte 2023] Inge Ligthart over Leonieke Batenburg

Tijdens Cross Media Awards 2023 op 18 oktober in PHIL Haarlem wordt bekendgemaakt wie De Belofte 2023 is. Wij vragen mensen die staan genoteerd in de M100 lijsten 2023 om één persoon voor te dragen. De Jury van de Cross Media Awards kiest eerst de genomineerden en daarna de winnaar.

De voordracht van Inge Ligthart is Leonieke Batenburg, Projectmanager bij Dawn.

Goeie, veelbelovende mannen

Natuurlijk draag ik een vrouw voor. Niet omdat er geen goeie, veelbelovende mannen in dit vak zijn maar omdat ik vind dat elke slimme, leuke vrouw die van doorzetten weet en niet bang is, een extra podiumpje verdient.

Bij Dawn geloven we dat talent soms in een klein, onverwacht hoekje zit. Misschien wel dar waar je het het minst verwacht. Zeker nu er zo veel verandert in de wereld moeten we vooral jonge mensen een plek aan de tafel geven. Zij moeten de toekomst mee vorm kunnen geven.

Dan in de horeca

Een van die jonge mensen is Leonieke Batenburg. Op een dag kwam ze aanwaaien bij ons bureau. Bij account. Nog nooit eerder bij een bureau of een opdrachtgever gewerkt. En toch al een tijdje bezig met een carrière.

Maar dan in de horeca.

Ze wist dus van aanpakken. Had mensenkennis. Goed overzicht en tegelijk oog voor detail. Alles wat je een goeie acountmanager maakt, behalve dat ze geen bal verstand had van ons vak.

Antenne voor goeie ideeën

Binnen no time had ze het onder de knie. En niet alleen dat: Ze heeft een antenne voor goeie ideeën, durft zich te laten zien, heeft een enorm gevoel voor service, verplaatst zich altijd in de klant en is een geweldige gangmaker in het bureau. Inmiddels heeft ze zich ook gestort in het belang van jong talent als bestuurslid van Jonge Honden.

De beste accountvrouw is eigenlijk gewoon een Leonieke. Ze worden nergens speciaal opgeleid maar ze dienen zich op een dag gewoon bij je aan. En dan is het gewoon een kwestie van kansen geven.

www.dawn.nl

www.springbok.nl

Lees ook:

De Belofte wordt mede mogelijk gemaakt door Result Recruitment


www.resultrecruitment.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.