[De Belofte 2023] Jelmer Wind over Yara Mureau

[De Belofte 2023] Jelmer Wind over Yara Mureau

Tijdens Cross Media Awards 2023 op 18 oktober in PHIL Haarlem wordt bekendgemaakt wie De Belofte 2023 is. Wij vragen mensen die staan genoteerd in de M100 lijsten 2023 om één persoon voor te dragen. De Jury van de Cross Media Awards kiest eerst de genomineerden en daarna de winnaar.

De voordracht van Jelmer Wind is Yara Mureau, account manager bij Team5pm.

Little did we know

Als startend ondernemer hoop je dat je eerste hires direct een schot in de roos zijn. Little did we know, dat Yara één van de drijvende krachten zou worden achter de groei en het succes van Team5pm. 4,5 jaar geleden wandelde Yara de deuren binnen van ons start-up kantoor - een écht mensenmens en een doorpakker in hart en nieren. 

YouTube agency

Deze kwaliteiten zouden tekenend worden in Yara’s reis bij onze YouTube agency. Allereerst in haar rol als YouTube consultant, waarbij ze met toewijding bouwde aan het succes van nationale én internationale klanten als 3FM, PokerStars en Fairphone op YouTube. Al gauw zette Yara deze toewijding verder kracht bij in haar rol als Lead Growth. Nog geen 27 jaar oud én al het roer van een 20-delig team, was Yara dag in en dag uit bezig met het managen en optimaliseren van de YouTube-kanalen van ons gehele klantportfolio. Een complexe managementrol, met een continue focus op het leveren van kwaliteit op hoog niveau. Maar dit schrok Yara niet af. Allesbehalve, ze maakte het zich eigen - en het werd tijd voor een nieuwe uitdaging: Account Management. 

Loyaliteitsgevoel

De combinatie van zowel projectmanagement, sales als klantrelaties, maakt een Account Manager bij Team5pm eindverantwoordelijk voor alle grote klantprojecten. Bepaald geen walk in the park, dus. Met Yara’s loyaliteitsgevoel voor zowel team als taak, behaalt zij voor klanten als bol.com, Interpolis, HEMA, Greenchoice en BasicFit, hoge ogen op het gebied van ‘Next Level’ data-gedreven videocampagnes. Deze cases zijn dan ook bekroond met prestigieuze awards en nominaties, zoals de YouTube Works award.

Kaapstad

Naast een keiharde werker, is Yara met haar oog voor de ander en enthousiasme onmisbaar voor ons teamgevoel en onze cultuur. In de afgelopen jaren heeft ze bijgedragen aan alles wat nodig was om de volgende stap te zetten als bedrijf. Zo vloog zij in februari 2022 naar Kaapstad om daar ons nieuwe kantoor te helpen oprichten. Direct ook een relatie met Yara’s volgende stap in haar Team5pm reis - per Q4 2023 zal zij als interim Managing Director de verantwoordelijkheid krijgen voor Team5pm Zuid-Afrika met een team van twaalf man. Dat doet ze maar mooi even met haar 28 jaren jong - een uitdaging die wij haar met een gerust hart toevertrouwen. 

www.team5pm.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Mooi zomerproject: inzenden voor de Content Marketing Awards 2024

09-07-2024 | 16:21:00
Niets te doen in de zomer? Natuurlijk wel! Leuk hoor! Cases schrijven voor de Content Marketing Awards 2024

[Vacatures] Drukwerkdeal.nl (Printdeal) zoekt een Lead Marketing Content

09-07-2024 | 11:17:00
Drukwerkdeal.nl (Printdeal) is per direct op zoek naar: Lead Marketing Content · Full-time / Part-time Deventer

The Best of Content Marketing Awards 2023 | ZILVER B2E - Axioma: Ik zoek jou!

13-06-2024 | 09:00:00
Hoe werf je zorgmedewerkers in een krappe arbeidsmarkt? Triade Vitree laat zien dat goed gekozen influencers hét verschil kunnen maken.

The Best of Content Marketing Awards 2023 | GOUD Campagnes en ZILVER B2C - Cheil: Frequency voor Samsung

12-06-2024 | 08:00:00
Deze inzending van Cheil won bij de Content Marketing Awards in Beeld en Geluid een GOUDEN award in de categorie Campagnes en zilver in B2C

The Best of Content Marketing Awards 2023 | GOUD B2E - LiveWall: #Vriendenteam aan, bijbaan gááán! voor Kruidvat

11-06-2024 | 08:00:00
Deze inzending van LiveWall won bij de Content Marketing Awards in Beeld en Geluid een GOUDEN award in de categorie B2E

De Belofte wordt mede mogelijk gemaakt door Result Recruitment


www.resultrecruitment.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.