[De Belofte 2023] Jeroen Koopman over Cosmo de Vos

[De Belofte 2023] Jeroen Koopman over Cosmo de Vos

Tijdens Cross Media Awards 2023 op 18 oktober in PHIL Haarlem wordt bekendgemaakt wie De Belofte 2023 is. Wij vragen mensen die staan genoteerd in de M100 lijsten 2023 om één persoon voor te dragen. De Jury van de Cross Media Awards kiest eerst de genomineerden en daarna de winnaar.

De voordracht van Jeroen Koopman is Cosmo de Vos, Creative Producer bij NewBe.

Duidelijk doel voor ogen

Cosmo heeft altijd een duidelijk doel voor ogen gehad: Creative Producer worden, verantwoordelijk voor de hele keten van initiatie, pitch tot inhoudelijke aansturing tijdens productie.
 
Cosmo is bij NewBe de eerste in deze rol die niet  van de concurrent vandaan komt; niet bij de zender heeft gezeten, maar homegrown, daar op eigen kracht doelbewust naar toe is gegroeid.

Doelbewust andersom

Om daar te komen is hij binnen (en buiten) NewBe eerst redacteur geweest; producer; editor; vormgever; cameraman en kwam altijd met goede ideeën voor nieuwe producties. Met een markt die vaak vraagt om specialisatie, was hij doelbewust andersom: ik wil dat juist samenbrengen in één functie.
 
Een veelzijdige functie, die zowel solistische initiatie vergt, als managende kwaliteiten binnen een lopende productie.  Die kennis, visie en besluitvaardigheid vergt binnen alle aspecten van het creatieve proces.

Volwaardig creative producer

Na een jaar in een junior rol is hij nu volwaardig creative producer. Niet alleen in titel, maar ook in verantwoordelijk voor o.a. NewBe’s reality series en formats, van Videoland tot de NPO. Ondanks dat ie een overkoepelende creatieve verantwoordelijkheid heeft, schuift hij nog altijd bij de montage aan, staat hij zelf op de set, en regisseert en draait hij mee om tot het beste resultaat te komen en steeds weer nieuwe stijlvormen te vinden.
 
Met een scherp oog voor talent, wat werkt, waar de kijker op zit te wachten, onuitputtelijke kennis voor alles dat in de wereld al is uitgezonden en drive om kwalitatieve hits te maken voor onze klanten is Cosmo is niet alleen de maker van de toekomst, maar de maker van nu.

www.newbe.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Jhelisa Panfred is De Belofte 2023

19-10-2023 | 13:37:00
Tijdens Cross Media Awards 2023 op 18 oktober in PHIL Haarlem is Jhelisa Panfred, strategist bij HERC, uitgeroepen tot De Belofte van het jaar 2023.

[Belofte Forum] Wat snapt de gevestigde orde in onze business niet wat jonge mensen wél snappen?

10-10-2023 | 15:39:00
Met enige regelmaat vragen wij een aantal beeldbepalende spelers in de markt naar hun mening in de rubriek FORUM. Deze keer vragen we de genomineerden voor De Belofte 2023: Wat snapt de gevestigde orde in onze business niet wat jonge mensen wél snappen?

[Interview De Belofte 2023] Jordi Hillenga: Scapino onderscheidt zich door durf, lef en ondernemerschap

19-09-2023 | 09:44:00
Maud van Hecke is Applied Behavioral Scientist bij Open Now. Zij is genomineerd voor De Belofte 2023. We spreken haar.

[Interview De Belofte 2023] Maud van Hecke: Kijk niet vanuit jezelf, maar vanuit je doelgroep naar een boodschap

06-09-2023 | 09:06:38
Maud van Hecke is Applied Behavioral Scientist bij Open Now. Zij is genomineerd voor De Belofte 2023. We spreken haar.

[Interview De Belofte 2023] Jermaine Ellenkamp: het enthousiasme en het doorzettingsvermogen van al mijn collega’s inspireert me elke dag

04-09-2023 | 10:02:00
Jermaine Ellenkamp is misdaadverslaggever bij RTL Boulevard. Hij is genomineerd voor De Belofte 2023.

De Belofte wordt mede mogelijk gemaakt door Result Recruitment


www.resultrecruitment.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.