Marketing Report
[De Belofte 2023] Jur Baart over Lili Karakas nieuws

[De Belofte 2023] Jur Baart over Lili Karakas

Tijdens Cross Media Awards 2023 op 18 oktober in PHIL Haarlem wordt bekendgemaakt wie De Belofte 2023 is. Wij vragen mensen die staan genoteerd in de M100 lijsten 2023 om één persoon voor te dragen. De Jury van de Cross Media Awards kiest eerst de genomineerden en daarna de winnaar.

De voordracht van Jur Baart is Lili Karakas, designer bij Fitzroy.

We missen te vaak het vrouwelijk oog

Binnen Fitzroy zijn we gezegend met onze vrouwelijke graphic designers. Toen Marnix en ik het bureau begonnen zeiden we weleens dat ons bureau alleen maar uit vrouwelijke creatieven zou moeten bestaan. Want wij geloven dat vrouwen ‘more adaptable to change’ zijn en meer oog hebben voor de vrouwelijke wensen en drijfveren. Lili Karakas is onze talentvolle designer die open staat voor andere meningen, andere zienswijzen, andere filosofieen. Ze weet als geen ander vanuit stand 2 meter hoog te springen en een identiteit voor te stellen dat staat als een huis. Soms is ze daar zelf niet zo zeker van maar siert haar ook. Want er lopen genoeg jonge mensen in ons vak rond die denken dat ze de wereld aan kunnen, maar nog niet de helft van de kwaliteit hebben van onze Lili.

Weer terug op het nest

Het is mooi om te zien dat medewerkers weer terug komen bij Fitzroy. Lili begon bij ons als stagiaire en na een eerste start van haar carrière bij het mooie bureau Superheroes kwam ze na 3 jaar weer terug op het nest. Dat betekent ook dat ze het belangrijk vindt om niet roekeloos te hoppen van het ene bureau naar het andere. Maar dat ze heel goed haar route uitstippelt met de juiste mensen om haar heen. En dat zie je terug in haar werk dat van een hoog niveau is. Of het nu Wow is van Liquido d’Oro, de nieuwe visuele identiteit van Stoov of Europarcs is, het zijn moderne, vakkundige designs ontwikkeld vanuit het vrouwelijk oog.

Haar bijdrage aan het succes van Fitzroy en haar blijvende impact maken haar de Belofte van het Jaar 2023!

www.fitzroy.nl/nl

Lees ook:

Stoov en Fitzroy haken in op de feestdagen

14-11-2023 | 09:02:00
De najaarscampagne van Fitzroy en Stoov focust zich op iedereen die het weleens koud heeft en op iedereen die een Koukleum kent.

Fitzroy ontwikkelt campagne voor VGZ met Eva Eikhout

06-11-2023 | 13:45:00
Fitzroy heeft een campagne ontwikkeld voor zorgverzekeraar VGZ met Eva Eikhout in de hoofdrol. In de campagne vraagt VGZ aandacht voor vernieuwingen in de zorg

Fitzroy verzorgt campagne voor de Unexpected Flavours van Sportlife

02-11-2023 | 08:48:23
Sportlife breidt uit met 3 zoete varianten: Strawberry-Blueberry, Mango-Orange en Cherry-Coconut. Fitzroy ontwikkelde een nieuwe insteek voor de campagne

Smyle en Fitzroy lanceren poetspil tijdens ADE

19-10-2023 | 15:18:00
Smyle vraagt hiermee op een ludieke manier aandacht voor mondverzorging zonder plastic in de vorm van een pil

Positionering Sabor Verde door Fitzroy

02-10-2023 | 17:07:00
Sabor Verde ontwikkelde een assortiment met pure en gerijpte ready-to-eat-avocado-producten

De Belofte wordt mede mogelijk gemaakt door Result Recruitment


www.resultrecruitment.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.