Marketing Report
[De Belofte 2023] Maurice Wenneker over Tom Plinsinga nieuws

[De Belofte 2023] Maurice Wenneker over Tom Plinsinga

Tijdens Cross Media Awards 2023 op 18 oktober in PHIL Haarlem wordt bekendgemaakt wie De Belofte 2023 is. Wij vragen mensen die staan genoteerd in de M100 lijsten 2023 om één persoon voor te dragen. De Jury van de Cross Media Awards kiest eerst de genomineerden en daarna de winnaar.

De voordracht van Maurice Wenneker is Tom Plinsinga, Producer bij Nosh Foodfilms, onderdeel van PAKT.

Can-do attitude

We leerden Tom een jaar of vijf geleden kennen als die vrolijke productie-assistent die altijd heen en weer rende door onze studio. Hij werd al snel een bekend gezicht op de set en was één van de regulars. 

Wat Tom toen al kenmerkte is dat hij de oh-zo-fel begeerde can-do attitude heeft. Dat is iets wat gedurende de jaren gelukkig nooit is veranderd. Maar goed, laten we niet op de zaken vooruit lopen, want Tom was op dit moment nog freelancer. 

We zagen het potentieel bij hem en dachten dat hij met wat ondersteuning van een lenig team en investering vrij snel zou kunnen groeien. Gelukkig had Tom die ambitie ook en was het contract voor een fulltime job snel geregeld. +1 voor het Nosh Team!

Drijvende kracht

Als ik er nu aan terugdenk is het moeilijk voor te stellen dat hij toen nog als PA door de studio rende, waar hij nu grote internationale shoots leidt voor merken zoals Starbucks en Philips. Tom is een van de drijvende krachten van het team, zowel in skills als in spirit.

Tom is gedreven, no-nonsense en vooral heel loyaal. Heerlijk om mee te werken. En niet alleen wij, maar ook de andere bedrijven binnen PAKT, waar Nosh onderdeel van is, weet hij zonder moeite te navigeren. Animatie, 3D-pack replacements of complexe compositing trajecten, Tom fixt het wel. Hij is (nog) geen post-producer, maar spreekt wel hun taal en dat telt.

Ik ben onwijs trots op de groei die hij heeft doorgemaakt en de projecten die hij samen met Nosh en het team heeft gerealiseerd. Hij is er altijd lekker nuchter over, maar dat siert hem ook. 

Crews houden van hem, klanten snappen hem en het team kan op hem (en met hem) bouwen. 

Lijkt me duidelijk dat we Tom keihard willen nomineren voor De Belofte. 

www.noshfoodfilms.com

www.pakt.co

Lees ook:

PAKT breidt uit met foodcontent productiebedrijf Scrambled

03-11-2023 | 08:54:00
Scrambled maakt nu officieel deel uit van PAKT, een snelgroeiend Europees ecosysteem van productiebedrijven met als missie: Creating Content at Scale

Marc Pijsel CFO van PAKT

10-10-2023 | 16:44:00
Als CFO bij PAKT zal Marc Pijsel verantwoordelijk zijn voor het financieel management

Lydia Gumbs COO van PAKT

14-07-2023 | 10:41:29
Lydia Gumbs vormt samen met Maartje van Wijk en Maurice Wenneker, beiden co-CEO, en Johns Besselsen, de CFO, het Management Team van PAKT

[Marketing Report Cannes] Maurice Wenneker over PAKT

20-06-2023 | 16:13:00
Marketing Report Radio zendt een week lang uit vanaf Cannes Lions - het grootste reclamefestival op aarde. Ieder dag ontvangen we toonaangevende gasten uit de wereld van media en marketingcommunicatie. De uitzendingen zijn tot en met 22 juni dagelijks live te beluisteren op New Business Radio en als podcast op de website van Marketing Report

PAKT lanceert content productiehuis Rabbit's Foot Studios

16-02-2023 | 14:35:00
Rabbit’s Foot Studios (RFS) zal zich exclusief richten op het maken van (marketing)content voor de gaming-industrie

De Belofte wordt mede mogelijk gemaakt door Result Recruitment


www.resultrecruitment.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.