Marketing Report
[De Belofte 2023] Michael van Kerkwijk over Sanne Demir nieuws

[De Belofte 2023] Michael van Kerkwijk over Sanne Demir

Tijdens Cross Media Awards 2023 op 18 oktober in PHIL Haarlem wordt bekendgemaakt wie De Belofte 2023 is. Wij vragen mensen die staan genoteerd in de M100 lijsten 2023 om één persoon voor te dragen. De Jury van de Cross Media Awards kiest eerst de genomineerden en daarna de winnaar.

De voordracht van Michael van Kerkwijk is Sanne Demir, strateeg bij De Combinatie van Factoren.

Sinds oktober 2019 werkt Sanne bij De Combinatie van Factoren. Een bedrijfsnaam die opvallend goed bij haar past. Zelden iemand van haar leeftijd, 28 jaar, meegemaakt die zo talentvol in de breedte van ons vakgebied is. Met haar Radboud studies Bachelor Communicatiewetenschap, Master Media&Persuasion en Postacademische opleiding tot gedragsveranderaar aan de Behaviour Academy had Sanne meer dan een uitstekend startbewijs voor een carrière in de communicatie.

Strategie als basis

De rol van Sanne is die van strateeg voor onze opdrachtgevers. Met daarbinnen speciale aandacht voor toepassing van gedragswetenschappen. Toen Sanne kwam was dit een nieuwe functie. Met name dankzij Sanne is die rol ondertussen niet meer weg te denken in het bedrijf. En zien opdrachtgevers ook haar grote bijdrage. Of het nu gaat om Bosch, Mars, SPAR of Sportlife. Sanne bewijst de toegevoegde waarde van strategie en kennis van gedrag voor verschillende opdrachtgevers in verschillende markten. Daarbij soepel schakelend tussen merk en communicatiestrategie. Natuurlijk, ze heeft een zeer goede leerschool gehad bij N=5 en Marc Oosterhout. Maar haar authentiek strategische talent was altijd boven komen drijven.

Scale Up doen we er even bij

Ruim twee jaar geleden besloten we om zowel voor DCvF als True Ideas de scale up methode van Verne Harnish toe te passen. Wij vonden het bij Sanne passen om dit zowel inhoudelijk als operationeel “te trekken”. Een enorme verbreding van haar functie. Immers van strateeg voor opdrachtgevers gaat het nu over ons eigen bedrijf. Met alles wat daarbij komt kijken, HR, New Business, Cultuur, Finance etc. Sanne is ondertussen de “eigenaar, voorzitster, hoedster en aanjaagster” van de scale up plannen geworden. Altijd goed voorbereid, vol energie en met humor.

Communicatie voor het bedrijf

Misschien wel de lastigste rol voor een agency… de rol om de communicatie voor het bureau van de grond te krijgen. We zijn er erg goed in voor onze opdrachtgevers…maar voor onszelf… Sanne heeft daar verandering in gebracht. Met strakke hand, veel inspiratie en daadkracht zorgt ze ervoor dat voor het 2 achtereenvolgende jaar de eigen campagnes gepland zijn en, last but not least, gerealiseerd worden. Daarbij heeft ze een voorbeeldfunctie voor anderen in het bedrijf om haar eigen columns, inbreng etc altijd op tijd en van hoog niveau met de buitenwereld te delen.

Ambities

Zelf is Sanne erg concreet over haar ambities in ons vak en bij DCVF: "Ik wil de verankering van gedragswetenschap in merk- en communicatiestrategie professionaliseren. Ik wil die strateeg zijn die complexe vraagstukken als gedragsverandering rondom beyond growth thema’s wél in beweging krijgt. Ik wil met DCvF gedragswetenschap en creativiteit met elkaar versmelten tot een natuurlijk geheel, waarbij beide elementen elkaar versterken tot fantastische effectieve én opvallende campagnes en activaties. Ik wil het bureau met het MT door die transitie leiden."

Kortom

Telkens verbaas ik mij over het gemak waarmee Sanne op haar jonge leeftijd zeer seniore onderwerpen oppakt, meedoet in discussies, haar bijdrage levert. En dat met de nieuwsgierigheid en onbevangenheid die bij haar leeftijd past. Gezien haar leeftijd en ervaring is Sanne een belofte, gezien haar output en bijdrage is ze arrivé.

www.dcvf.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Bijvoorkeur werkt voor Mitsubishi Motors, gaat merkstrategie voor Europa aanscherpen

12-04-2024 | 00:01:00
Mitsubishi Motors Europe (MME) heeft Bijvoorkeur gevraagd om de merkstrategie voor Europa aan te scherpen

[The List] Bijvoorkeur

04-04-2024 | 12:50:00
Bijvoorkeur is het bureau dat reclame terug wil brengen naar de kern: het creëren van merkvoorkeur

[Budi & Thijs] Customer Destination

31-03-2024 | 18:50:00
De Customer Journey, dat is toch wel een van dé marketingbuzzwords van de laatste jaren. Google Trends heeft het even voor me uitgezocht

Bijvoorkeur organiseert Huisman/-vrouw van het Jaar verkiezing met Henny Huisman voor Wibra

30-03-2024 | 09:45:00
Bijvoorkeur lanceert een nieuwe verkiezing en niet zomaar een verkiezing. Voor de nieuwe klant Wibra gaat Henny Huisman op zoek naar de Huisman/-Vrouw van het Jaar

Bijvoorkeur aan de slag voor Wibra

22-03-2024 | 08:56:00
Bijvoorkeur is bezig met het uitwerken van de eerste campagne voor Wibra. De campagne zal de komende maanden worden uitgerold

De Belofte wordt mede mogelijk gemaakt door Result Recruitment


www.resultrecruitment.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief