Marketing Report
[De Belofte 2023] Michael Willems over Marlotte Klaassen

[De Belofte 2023] Michael Willems over Marlotte Klaassen

Tijdens Cross Media Awards 2023 op 18 oktober in PHIL Haarlem wordt bekendgemaakt wie De Belofte 2023 is. Wij vragen mensen die staan genoteerd in de M100 lijsten 2023 om één persoon voor te dragen. De Jury van de Cross Media Awards kiest eerst de genomineerden en daarna de winnaar.

De voordracht van Michael Willems is Marlotte Klaassen, Communications Director bij dentsu international.

Moderne media planner

Marlotte Klaassen is de verpersoonlijking van de moderne media planner. Zij begrijpt de essentiële rol die zichtbaarheid speelt binnen het marketingvak en de integratie hiervan met creatie. Zij weet als geen ander inzichten vanuit bewijsvoering te vertalen, de juiste doelgroepen te vinden en technologie voor haar te laten werken. Niet alleen wint ze hiermee het vertrouwen van onze belangrijkste klanten, maar weet ze ook als geen ander onze strategen en specialisten te motiveren om met positieve energie samen te werken aan het beste resultaat. Haar recente baanbrekende resultaten op onder andere Polestar vormen hiervan het levendige bewijs.

Spin in het web

Marlotte is eigenzinnig en gepassioneerd over ons vak, maar bovenal gedreven om effectief werk te leveren. Niet alleen voor onze klanten, maar ook voor ons bureau. Marlotte is bij ons gestart in een junior commerciële rol, maar heeft zich in kort tijd ontwikkeld tot allround Communications Director, onze spin in het web voor geïntegreerde, effectieve mediaplanning. Binnen deze rol, zet ze tevens haar eerste stappen zet in het coachen en mentoren van onze jongste talenten. 

Kortom, een Marlotte Klaasen is een leider voor de toekomst van ons vak en ons bureau, een ware belofte.

www.dentsu.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Dentsu Creative ontwikkelt campagne amsterdam&partners

29-01-2024 | 16:24:52
Het belangrijkste doel: trots van Amsterdammers op hun stad en buurt vergroten

Dentsu wint pitch BSH

20-12-2023 | 11:49:00
BSH is een wereldwijde onderneming met merken als Bosch, Siemens, Neff en Gaggenau. 

TBWA\NEBOKO lanceert campagne Decemberzegels PostNL

06-12-2023 | 11:04:00
Dit is de derde campagne in de reeks onder de nieuwe campagnevlag Tot snel. PostNL

Content Marketing Awards 2023 | GOUD B2C - Dentsu Benelux: Albert Heijn's Expeditie Oceaan

29-11-2023 | 16:22:00
Met de podcast 'Expeditie Oceaan' laat Albert Heijn kinderen (4-12 jaar) op een verrassende manier kennis maken met de oceaan. De populaire bioloog Freek Vonk neemt kinderen vanuit het bewaaralbum mee op zijn ontdekkingsreis naar 16 verschillende ecosystemen. Luisteraars horen 8D-audio-experiences, waarbij ze omringd worden door allerlei spannende natuurgeluiden. Nooit eerder werd een campagne op zo'n manier verrijkt. De podcast heeft alle verwachtingen overtroffen door het engagement van de campagne substantieel vergroten

[CMTA] Dentsu Creative: Maak het mooier met Karwei

06-11-2023 | 11:06:30
Ontdek hoe we zijn gegaan van merkboodschap tot een betrokken #KARWEI community op social die precies weet hoe je het mooier maakt samen met Karwei.

De Belofte wordt mede mogelijk gemaakt door Result Recruitment


www.resultrecruitment.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief