Marketing Report
[De Belofte 2023] Mike Hendrixen over Myrna Hendrickx nieuws

[De Belofte 2023] Mike Hendrixen over Myrna Hendrickx

Tijdens Cross Media Awards 2023 op 18 oktober in PHIL Haarlem wordt bekendgemaakt wie De Belofte 2023 is. Wij vragen mensen die staan genoteerd in de M100 lijsten 2023 om één persoon voor te dragen. De Jury van de Cross Media Awards kiest eerst de genomineerden en daarna de winnaar.

De voordracht van Mike Hendrixen is Myrna Hendrickx, Senior Marketing & PR Executive bij Vertigo 6.

Veelzijdige expertise

We hebben veel klanten en collega’s die ik graag zou voordragen maar een collega die zonder twijfel de titel Belofte van het Jaar 2023 verdient, is de 25 jarige Myrna Hendrickx. Met haar grenzeloze enthousiasme en veelzijdige expertise heeft Myrna een indrukwekkende weg afgelegd bij Vertigo 6, waardoor zij opvalt als een ware super allrounder.

Myrna begon haar carrière bij Vertigo 6 als stagiaire en wist met glans haar stage af te ronden. Haar werkethos, toewijding en innovatieve ideeën maken haar snel een onmisbare schakel binnen ons bureau. Haar snelle opmars van stagiair naar Senior Marketing & PR Executive is een bewijs van haar talent en de erkenning die ze binnen Vertigo 6 heeft verdiend.

Populaire merken als L.O.L Surprise, Baby Born en Pokémon

Als Senior Marketing & PR Executive heeft Myrna projecten voor klanten als MGA, Asmodee en Electronic Arts geleid, waaronder campagnes voor populaire merken als L.O.L Surprise, Baby Born en Pokémon. Haar diepgaande kennis en passie als een echte Pokémon-fan stellen haar in staat om de doelgroep als geen ander te begrijpen en creatieve marketingstrategieën te ontwikkelen die leiden tot prachtige resultaten.

Bovendien zijn Myrna's influencer-, PR-activiteiten en marketingcampagnes altijd van het allerhoogste niveau. Ze combineert frisse strategieën met een flinke dosis creativiteit, wat heeft bijgedragen aan het succes van Vertigo 6 als beste Cross Media Bureau van Nederland. Haar nuchtere Limburgse houding brengt een unieke benadering in de vaak hectische marketingwereld.

Japanse kunst

Maar Myrna is niet alleen een getalenteerde professional; ze heeft ook een artistieke kant die haar persoonlijkheid verrijkt. Haar prachtige Japanse kunst, die ze in haar vrije tijd tekent, toont aan hoe creatief ze is. Daarnaast deelt ze haar liefde voor bordspellen en bezoekt ze regelmatig beurzen zoals de Comic Cons, waar ze haar passie voor bordspellen & entertainment met anderen deelt.

Haar bijdrage aan het succes van Vertigo 6 en haar blijvende impact maken haar dé Belofte van het Jaar 2023!

www.vertigo6.nl

Lees ook:

Happy Horizon partner Vitesse voor performance-marketing

07-06-2023 | 10:22:00
Vanaf aankomend seizoen gaat de bureaugroep onder andere zijn expertise op het gebied van SEO, SEA, social advertising en webshop-optimalisatie inzetten

Lemm en Ten Haaf sluit zich aan bij Happy Horizon

23-05-2023 | 09:52:04
Creative agency Happy Horizonzet haar reeks aan overnames dit jaar voort en voegt Lemm en Ten Haaf toe aan de Happy Horizon-groep. Na eerdere acquisitie van Adbirds en EF2, staat met creative marketing agency Lemm en Ten Haaf de teller van dit jaar al op drie

Happy Horizon nummer 1 bureaugroep in Emerce100 2023

28-04-2023 | 11:45:00
Creative Digital Agency Happy Horizon is verkozen tot beste bureaugroep van Nederland 2023 in het Emerce100 imago-onderzoek

BoekenVoordeel kiest Vertigo 6 voor pr en Vortex Agency voor TikTok

06-12-2022 | 14:17:00
Met ingang van 1 december verzorgt Vortex Agency de TikTok-content en -strategie voor de retailer. Vertigo 6 start begin volgend jaar met pr.

Happy Horizon wint negen prijzen bij Dutch Search Awards 2022

06-12-2022 | 10:37:00
Creative digital agency Happy Horizon sleepte tijdens de uitreiking van de Dutch Search Awards 2022 negen prijzen in de wacht, waaronder twee keer goud. Daarnaast won het bureau vijf keer zilver en twee keer brons. Deze editie van deze gerenommeerde search marketing awards werd dit jaar gehouden in DeFabrique in Utrecht

De Belofte wordt mede mogelijk gemaakt door Result Recruitment


www.resultrecruitment.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.