[De Belofte 2023] Mike Hendrixen over Myrna Hendrickx

[De Belofte 2023] Mike Hendrixen over Myrna Hendrickx

Tijdens Cross Media Awards 2023 op 18 oktober in PHIL Haarlem wordt bekendgemaakt wie De Belofte 2023 is. Wij vragen mensen die staan genoteerd in de M100 lijsten 2023 om één persoon voor te dragen. De Jury van de Cross Media Awards kiest eerst de genomineerden en daarna de winnaar.

De voordracht van Mike Hendrixen is Myrna Hendrickx, Senior Marketing & PR Executive bij Vertigo 6.

Veelzijdige expertise

We hebben veel klanten en collega’s die ik graag zou voordragen maar een collega die zonder twijfel de titel Belofte van het Jaar 2023 verdient, is de 25 jarige Myrna Hendrickx. Met haar grenzeloze enthousiasme en veelzijdige expertise heeft Myrna een indrukwekkende weg afgelegd bij Vertigo 6, waardoor zij opvalt als een ware super allrounder.

Myrna begon haar carrière bij Vertigo 6 als stagiaire en wist met glans haar stage af te ronden. Haar werkethos, toewijding en innovatieve ideeën maken haar snel een onmisbare schakel binnen ons bureau. Haar snelle opmars van stagiair naar Senior Marketing & PR Executive is een bewijs van haar talent en de erkenning die ze binnen Vertigo 6 heeft verdiend.

Populaire merken als L.O.L Surprise, Baby Born en Pokémon

Als Senior Marketing & PR Executive heeft Myrna projecten voor klanten als MGA, Asmodee en Electronic Arts geleid, waaronder campagnes voor populaire merken als L.O.L Surprise, Baby Born en Pokémon. Haar diepgaande kennis en passie als een echte Pokémon-fan stellen haar in staat om de doelgroep als geen ander te begrijpen en creatieve marketingstrategieën te ontwikkelen die leiden tot prachtige resultaten.

Bovendien zijn Myrna's influencer-, PR-activiteiten en marketingcampagnes altijd van het allerhoogste niveau. Ze combineert frisse strategieën met een flinke dosis creativiteit, wat heeft bijgedragen aan het succes van Vertigo 6 als beste Cross Media Bureau van Nederland. Haar nuchtere Limburgse houding brengt een unieke benadering in de vaak hectische marketingwereld.

Japanse kunst

Maar Myrna is niet alleen een getalenteerde professional; ze heeft ook een artistieke kant die haar persoonlijkheid verrijkt. Haar prachtige Japanse kunst, die ze in haar vrije tijd tekent, toont aan hoe creatief ze is. Daarnaast deelt ze haar liefde voor bordspellen en bezoekt ze regelmatig beurzen zoals de Comic Cons, waar ze haar passie voor bordspellen & entertainment met anderen deelt.

Haar bijdrage aan het succes van Vertigo 6 en haar blijvende impact maken haar dé Belofte van het Jaar 2023!

www.vertigo6.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Happy Horizon sponsor van CMOtalk op BNR

19-06-2024 | 10:51:00
De keuze voor CMOtalk komt voort uit de gemeenschappelijke doelgroep en relevante content die Happy Horizon terugziet bij het programma. 

Organon lanceert Anticonceptie.nl in samenwerking met Happy Horizon

13-06-2024 | 15:54:00
Happy Horizon kondigt de lancering aan van Anticonceptie.nl, een initiatief van Organon om informatie over anticonceptie te bieden.

MY.GAMES lanceert uitgeeflabel Knights Peak Interactive

10-06-2024 | 13:25:00
Dit label richt zich op pc- en console-titels. Onder leiding van industrieveteraan Eugenio Vitale, samen met Mario Gerhold en Jan-Eric Lauble

Twitch kondigt overeenkomst met muzieklabels aan

10-06-2024 | 12:17:00
Het programma wordt gelanceerd in juli en stelt DJ's in staat om copyright muziek in hun livestreams op te nemen.

Viduate beste video-bureau Emerce100

26-04-2024 | 10:46:02
Viduate wist zes en een half van de zeven sterren te bemachtigen in de categorie ‘Videobureaus’ en pakt daarmee de eerste plaats in deze categorie

De Belofte wordt mede mogelijk gemaakt door Result Recruitment


www.resultrecruitment.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.