Marketing Report
[De Belofte 2023] Miluska van ’t Lam over Fenna Brinkmann nieuws

[De Belofte 2023] Miluska van ’t Lam over Fenna Brinkmann

Tijdens Cross Media Awards 2023 op 18 oktober in PHIL Haarlem wordt bekendgemaakt wie De Belofte 2023 is. Wij vragen mensen die staan genoteerd in de M100 lijsten 2023 om één persoon voor te dragen. De Jury van de Cross Media Awards kiest eerst de genomineerden en daarna de winnaar.

De voordracht van Miluska van ’t Lam is Fenna Brinkmann, Digital Content Manager bij Harper’s Bazaar NL.

Strateeg en schrijftalent 

Fenna is 1 juli 2023 gepromoveerd tot Digital Content Manager van Harper’s Bazaar, nadat ze anderhalf jaar als Digital Editor voor Bazaar heeft gewerkt. 

Fenna schrijft artikelen voor de site van Harper’s Bazaar en coördineert de digitale activiteiten van Harper’s Bazaar’s nieuwste initiatief: Harper’s Bazaar Business Club. Fenna duikt met evenveel gemak in onderwerpen als mode en celebrities, als carrière en human interest en schrijft rake artikelen die de Bazaar vrouw van alle tijden, met een optelsom van achtergronden boeit. Samen met haar voorganger heeft Fenna ervoor gezorgd dat harpersbazaar.nl dubbel zo groot is geworden in bereik, en nog steeds groeiende is.

Stijl en commercie hand in hand 

Fenna inspireert met haar stijl. Iedereen op de redactie wil de garderobe van Fenna én deze gefotografeerd hebben zoals Fenna zelf ook doet op haar social media. Met nét de juiste invalshoek, dat ene coole detail. In haar rol als Digital Content Manager, zie ik nóg meer de kracht van Fenna: ze speelt scherp in op de actualiteit, is ijzersterk in relatiebeheer en verstaat de kunst van het luisteren. Daardoor ziet de Digital Manager niet alleen redactionele, maar ook commerciële kansen, die ze helpt vertalen in commerciële partnerships en inspirerende branded content. Haar contentplannen rondom actuele gebeurtenissen vinden zonder uitzondering een groot bereik. Ik durf na onze sterke digitale groei dus digitaal nog groter te dromen, met Fenna Brinkmann als Digital Content Manager in ons team.

www.harpersbazaar.com

www.hearst.nl

Lees ook:

[Vacatures] Hearst Netherlands zoekt een Online Redacteur bij JAN Magazine

26-09-2023 | 09:55:00
Hearst Netherlands is per direct op zoek naar Online Redacteur bij JAN Magazine

[CMTA] Nationale-Nederlanden en Runner’s World lanceren cover met braille

19-09-2023 | 10:47:00
Er is een tekort aan hardloopbuddy’s voor mensen met een visuele beperking. Daarom ging Stichting Running Blind samen met NN op zoek naar nieuwe buddy’s

[Vacatures] Hearst Netherlands zoekt een Freelance Online Editor Quest

05-09-2023 | 11:26:00
Hearst Netherlands is per direct op zoek naar een Freelance Online Editor Quest (24u pw)

[Vacatures] Hearst Netherlands zoekt een Redacteur Quest

05-09-2023 | 11:18:00
Hearst Netherlands is per direct op zoek naar een Redacteur Quest

Bram Mullink hoofdredacteur Quest

04-09-2023 | 13:57:21
Hij neemt het roer over van Maartje de Gruyter, die de rol op interim-basis invulde. Zij blijft als Managing Editor onderdeel van de Quest-redactie

De Belofte wordt mede mogelijk gemaakt door Result Recruitment


www.resultrecruitment.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.