Marketing Report
[De Belofte 2023] Patritia Pahladsingh over Dionne van Dijk nieuws

[De Belofte 2023] Patritia Pahladsingh over Dionne van Dijk

Tijdens Cross Media Awards 2023 op 18 oktober in PHIL Haarlem wordt bekendgemaakt wie De Belofte 2023 is. Wij vragen mensen die staan genoteerd in de M100 lijsten 2023 om één persoon voor te dragen. De Jury van de Cross Media Awards kiest eerst de genomineerden en daarna de winnaar.

De voordracht Patritia Pahladsingh over Dionne van Dijk, Head of Social Advertising bij Accenture Song.

Paid Social Expert

Dionne is Paid Social Expert. Ze is verantwoordelijk voor Social Strategy en Testing plus Innovation Roadmaps voor klanten als Booking.com, KLM, Hunkemöller en Just Eat. Naast Social staat Dionne ook bekend om haar vermogen om processen te stroomlijnen en waardevolle relaties op te bouwen met haar klanten.

Verder kijken dan de advertentie

Ze wil graag verder kijken dan de advertentie en creatieve manieren vinden om de prestaties continu te verbeteren. Ze is gedreven om – nieuwe – technieken, data en creativiteit te combineren, wat vaak resulteert in nieuwe perspectieven en oplossingen. Een goed voorbeeld van zo'n uitkomst is de Gift Finder die ze tijdens COVID voor een internationale retailer heeft gemaakt. De feestdagen, oftewel het cadeauseizoen, is een belangrijk moment voor retailers, maar met de gesloten winkels en zonder de service van de winkelmedewerker kan het moeilijk zijn om het juiste cadeau te vinden.

Cadeauzoeker

Daarom heeft Dionne de cadeauzoeker uitgevonden. Het doel van de cadeauzoeker is om het kiezen van het ideale cadeau digitaal leuk, makkelijk en interactief te maken. Op basis van vier verschillende persona's zijn er productpagina's ontwikkeld en via een interactieve experience en een chat met een chatbot heb je de mogelijkheden kunnen verkennen. Dit leidde tot geweldige resultaten, meer tijd op locatie en meer verkoop.

www.accenture.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Interview] Willem Schouten (Schouten & Nelissen), Bram Holzapfel en Cees-Jan de Melker (VENGEAN) over de branding van Schouten & Nelissen

12-04-2024 | 14:05:00
Schouten & Nelissen heeft een nieuwe visuele identiteit en corporate legacy campagne & Sterker gelanceerd. We spreken hierover met Willem Schouten, Brand Manager bij Schouten & Nelissen en Bram Holzapfel en Cees Jan de Melker, Executive Creative Directors van VENGEAN.

[Vacancy] Azerion has a position for Key Account Manager Gaming

12-04-2024 | 09:25:00
Azerion is directly looking for a Key Account Manager Gaming

Luxaflex kiest The Cre8ion.Lab als marketingpartner voor internationale samenwerking

12-04-2024 | 09:14:41
Naar verwachting worden in het tweede kwartaal van 2024 de eerste commerciële uitingen naar buiten gebracht.

[Vacancies] Born 05 has a position for a Design Director

12-04-2024 | 09:02:00
Born 05 is is looking for a Design Director -Full-time · Utrecht

[Column] Bas Vlugt: Wakker liggen van 2024

11-04-2024 | 22:28:00
Ik woon al meer dan twintig jaar in Haarlem. Toen wij hier vanuit Amsterdam kwamen wonen, woonde hier in de straat een gepensioneerde man die lithograaf was geweest
 

De Belofte wordt mede mogelijk gemaakt door Result Recruitment


www.resultrecruitment.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief