Marketing Report
[Case] De Combinatie van Factoren pakt uit met Ben-kerstcampagne nieuws

[Case] De Combinatie van Factoren pakt uit met Ben-kerstcampagne

Kerst is niet voor iedereen de gezelligste tijd van het jaar. Sterker nog, veel mensen kunnen tijdens deze donkere dagen wel wat extra warmte gebruiken. Zeker met de sterk gestegen energieprijzen. Speciaal voor deze ijskoude tijden ontwikkelde De Combinatie van Factoren voor Ben een activatiecampagne met hartverwarmende kerstkaarten.

Gratis kerstkaarten op kerst.ben.nl

Samen met z’n klanten doet Ben graag wat goeds voor de rest van Nederland. Daarom konden alle klanten op kerst.ben.nl een bekende of juist onbekende aanmelden die een leuke en lieve kerstkaart in de brievenbus verdient. Bijvoorbeeld iemand met een warme persoonlijkheid die altijd voor een ander klaarstaat. Of juist iemand die wel een hart onder de riem verdient.

Zo’n 60.000 harten verwarmd

Na alle aanmeldingen konden Ben-klanten maximaal twee kaarten kiezen óf zelf ontwerpen en deze voorzien van een persoonlijk kerstwens. Ten slotte zorgde Ben er samen met Omapost voor dat alle kaarten gratis werden bezorgd. En natuurlijk kon de ontvanger ook zien wie de kerstkaart had gestuurd. Zo heeft Ben deze kerst samen met DCVF zo’n 40.000 harten verwarmd!

Haardvuurtje als kerstsurprise

Als bedankje voor het versturen van een hartverwarmende kerstkaart naar een bekende of onbekende kregen alle Ben-klanten ook nog een kleinigheidje: een knisperend openhaardfilmpje waarmee je elk mobieltje, tablet, laptop en televisie wat extra warmte kunt geven. Inclusief voorbijlopende kat!


Gedrag beïnvloeden met creativiteit. Niet op gevoel, maar op basis van gedragspsychologie en ervaring met grote merken. Dat is wat wij doen. Digital, social, winkelvloer of massamediaal. Zodat jouw doelgroep in beweging komt. Niet voor niets zit ACT in onze naam en in ons DNA.

www.dcvf.nl

Lees ook:

[DCVF Case] Campagne op luchthavens voor merkidentiteit M&M’s

[DCVF Case] De beste merkintroductie van 2021 overtreffen? That’s a graze idea!

[Case] DCVF steekt de SPARbecue aan!

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.