De inschrijvingen voor de RA*W Cannes Summer Course 2024 zijn geopend

De inschrijvingen voor de RA*W Cannes Summer Course 2024 zijn geopend

De inschrijvingen voor de RA*W Cannes Summer Course 2024 zijn nu geopend. Bureaus en bedrijven uit de creatieve sector kunnen vanaf nu hun jonge talenten aanmelden voor dit 6-daagse educatieve programma tijdens het Cannes Lions International Festival of Creativity.

We Are RA*W gelooft dat divers, jong talent de toekomst is van onze creatieve industrie en vormt de brug tussen talenten en de creatieve industrie, ook in Cannes. RA*W is een platform voor jong talent, van studenten tot starters, waaronder creatieven, strategen, designers, producers, accountmanagers, marketeers, en meer.

Mara Janssen, Boardmember at We Are RA*W: "Het Cannes Lions Festival is een ongelooflijk inspirerende week, maar normaal gesproken is het vooral een evenement voor mensen in hogere posities. Je ziet er vooral bureaubazen, terwijl de jonge creatieve talenten in Nederland achterblijven. Dat is ontzettend zonde, want juist voor deze talenten is er zoveel te leren aan de Franse Côte d'Azur."

Met de Cannes Summer Course biedt RA*W bureaus de kans om in hun junioren te investeren, die vervolgens met een rugzak vol kennis en inspiratie terugkeren naar de werkvloer.

Het programma

Talenten die met RA*W meegaan naar Cannes krijgen een volledig op maat gemaakt programma aangeboden. Het programma in Cannes combineert eigen activiteiten van RA*W met het programma van het festival zelf. Zo adviseren ze bijvoorbeeld welke talks de talenten niet mogen missen en welke workshops de moeite waard zijn. Het programma voor dit jaar staat nog niet vast maar RA*W belooft veel mooie en grote dingen.

Lucas Van Gog, Board Member bij We Are RA*W: "Vorig jaar was een enorm succes, maar we doen er alles aan om het nog groter, inspirerender en impactvoller te maken. Daar kunnen we binnenkort meer over vertellen."

Gelimiteerd plek

Deelnemers aan het programma hebben maximaal vijf jaar werkervaring en zijn geboren na 17 juni 1993. Er zijn gelimiteerde plaatsen beschikbaar voor 15 deelnemers, dus zorg dat je op tijd inschrijft. De deadline voor inschrijven is 1 mei 2024.

Deelnemers van vorige edities waren onder andere: Dentsu Creative Amsterdam, N=5, JWT, Boomerang, OMD, The Valley, Eyeforce, Zenith, TBWA\NEBOKO, DEPT, XXS Amsterdam, The Social Club, BrandDeli, 180 / DBB, Initiative Tomorrow, Hammerfest, Selmore, MediaMonks, Buutvrij, Fitzroy, TNW, Natwerk, Superhero Cheesecake, en 72andSunny.

Wat kost het?

De kosten voor de 6-daagse cursus bedragen 3.991 euro per deelnemer, inclusief de pas die toegang geeft tot het Palais (2.514 euro), treintickets, fietsen in Cannes, en accommodatie. Let op: we werken volgens het first come, first serve-principe, dus verzeker je van een plek voor jouw jonge talent!

Inschrijven kan hier.

www.we-are-raw.com

www.selmore.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

Marketing Report feliciteert alle partners met hun ADCN Lampen 2024

09-05-2024 | 15:14:00
TBWA\NEBOKO, Ambassadors, Amp.Amsterdam, DEPT, Cheil, Joe Public en N=5 wonnen of waren betrokken bij 45 lampen

Win het RA*W Golden Ticket naar Cannes

29-04-2024 | 11:52:00
De ticket geeft talenten die in between jobs zitten of die eigen baas zijn, de mogelijkheid om te leren van de top in de creatieve industrie

Jeroen Senden verlaat Selmore, gaat naar Stichting Greendustry

31-03-2024 | 14:14:00
Hij gaat bedrijventerreinen, industrieparken en ziekenhuizen omtoveren tot groene oases waarin het bruist van het leven

Selmore: Herlancering campagne Zwitserleven gevoel

12-03-2024 | 00:00:00
Selmore heeft een campagne ontwikkeld voor Zwitserleven waarbij het Zwitserleven gevoel een andere invulling heeft gekregen

Selmore maakt vervolgcampagne ASN Bank groene bedoelingen

31-01-2024 | 17:11:00
Selmore heeft een vervolgcampagne ontwikkeld omtrent het thema groene bedoelingen voor ASN Bank
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.