Pathé opent rooftop bioscoop en bar bij Utrecht Leidsche Rijn

Pathé opent rooftop bioscoop en bar bij Utrecht Leidsche Rijn

Pathé Utrecht Leidsche Rijn heropent zijn rooftop bioscoop én bar op donderdag 23 mei. Tijdens het eerste weekend staan de films Barbie, Imaginary Friends en Garfield (OV) op het programma. Het filmprogramma van de rooftop cinema wordt regelmatig vernieuwd en biedt een mix van de nieuwste bioscoopfilms en andere filmhits. 

De rooftop cinema bestaat al negen jaar. Vorige zomer beleefden ruim 6.000 bezoekers in zo’n vier maanden tijd een filmavond op het dak van de bioscoop. Barbie werd vorig jaar vertoond tijdens de rooftop cinema en zorgde voor uitverkochte voorstellingen. De rooftop cinema is onderdeel van meerdere buitenbioscopen van Pathé. Het dak is omgetoverd tot een openluchttheater met een groot scherm, hangmatten en kussentjes, zodat bezoekers zich in een zomerse sfeer kunnen wanen. De bovenbar is na vijf jaar voor het eerst weer open. 

Elke donderdag, vrijdag en zaterdag wordt bij goed weer vanaf 21:45 uur een film vertoond op het 25-meter hoge dakterras met uitzicht over de skyline van Utrecht. In vakantieperiodes en bij goede weersverwachtingen worden er extra voorstellingen toegevoegd. Er is ruimte voor ongeveer 50 bezoekers per film en de film bevat een pauze halverwege. De rooftop is niet overdekt. Mocht het onverhoopt toch wat regenen: er zijn altijd poncho’s beschikbaar. 

In de zomer staan de topfilms Despicable Me 4, Hit Man en The Watchers ook op het programma. De overige filmtitels worden op een later moment bekendgemaakt.

www.pathe.nl/rooftopcinema

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.