Marketing Report
Deliveroo biedt bezorgplatform voor producten van HEMA en Shell Select

Deliveroo biedt bezorgplatform voor producten van HEMA en Shell Select

Deliveroo biedt zolang de door de overheid opgelegde coronamaatregelen van kracht zijn, ook de producten van HEMA en Shell Select aan in veertien steden. Samen met HEMA start Deliveroo deze week in Den Haag om de rookworsten en tompoucen van HEMA aan huis te bezorgen.

David Cooke, manager food en horeca bij HEMA: "Nu veel mensen thuis aan het werk zijn en kinderen online lessen volgen, kun je zomaar iets nodig hebben zonder direct de deur uit te kunnen of willen. Wij zijn blij dat Deliveroo ons helpt om consumenten te voorzien van hun vertrouwde basics. Niet alleen gebak, rookworst en warme snacks, maar ook tandpasta, zeep, koffie en thee zijn op deze manier binnen 30 minuten in huis."

Ook Shell Select en Deliveroo slaan de handen ineen om de essentiële producten, zoals babyvoeding, wc-papier en handzeep, thuis te laten bezorgen vanuit diverse Shell-stations in 24 steden. Daarnaast bevat het te bestellen assortiment levensmiddelen als pasta en rijst, naast het reguliere aanbod van chips, snoep, ijs en dranken. Na bestelling worden de producten door een Deliveroo-bezorger contactloos, om een veilige bezorging te garanderen, binnen 30 minuten vanuit het dichtstbijzijnde Shell-station aan de deur bezorgd.

Otto van der Straaten, e-Commerce Lead bij Shell: "We willen iedereen die geen vitaal beroep beoefent, stimuleren om veilig thuis te blijven. Daarom bieden we deze nieuwe service aan via Deliveroo zolang de intelligente lockdown duurt."

Stijn Verstijnen, General Manager van Deliveroo Netherlands; "In deze uitdagende tijden is het belangrijk dat mensen op een zo veilig mogelijke manier toegang hebben tot eten, drinken en essentiële huishoudelijke artikelen. Door onze samenwerking met HEMA en Shell Select willen we het voor onze klanten in Nederland gemakkelijker maken om snel en veilig thuis toegang te krijgen tot de dagelijkse benodigdheden, zonder hiervoor het huis te hoeven verlaten."

www.deliveroo.nl
www.shell.nl
www.hema.net
www.hema.nl

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief