Marketing Report
Dennis Cornelisse Managing Director en Wynand Chocolaad Head of Productions NL Film nieuws

Dennis Cornelisse Managing Director en Wynand Chocolaad Head of Productions NL Film

Dennis Cornelisse heeft met ingang van dit jaar de rol van Managing Director bij NL Film overgenomen van Alex Doff (COO Banijay Benelux). Dennis Cornelisse draagt nu de verantwoordelijkheid voor de algehele koers van NL Film.
 
Peter Lubbers, CEO Banijay Benelux over de aanstelling van Cornelisse: "Dennis is een echte vakman met diepgaande kennis van de wereld van films en dramaseries. Zijn jarenlange ervaring, trackrecord en menselijke aanpak in leiderschap maken Dennis tot de perfecte kandidaat om een positieve en vernieuwende invloed te hebben op de creatieve koers van NL Film."
 
Bovendien verwelkomt NL Film de recente aanwinst van Wynand Chocolaad, die per 1 januari 2024 is aangetrokken als Head of Productions. Wynand brengt een schat aan ervaring met zich mee, na een succesvolle periode van 16 jaar bij NL Film en vervolgens als Head of Productions bij Lemming Film. Naast het begeleiden van alle producties is zijn belangrijkste taak om ervoor te zorgen dat alle departementen maximaal in hun kracht staan.
 

www.banijaybenelux.com

Lees ook:

DAHOMEY van Mati Diop wint Gouden Beer

28-02-2024 | 11:30:00
De internationale jury bekroonde DAHOMEY van Mati Diop met de Gouden Beer. L’EMPIRE van Bruno Dumont ging naar huis met de Zilveren Beer Juryprijs

[Interview] Marlene Wickel (Jean Mineur Mediavision): 2023 is het jaar van de onverwachte megasuccessen

21-02-2024 | 22:14:00
Marlene Wickel is Managing Director van Jean Mineur Mediavision. We spreken met haar over trends en ontwikkelingen in de bioscopen en bioscoopreclame

[Box Office] Bob Marley op de eerste plek | week 7

19-02-2024 | 14:12:04
Het verhaal achter de reggae zanger Bob Marley; hoe hij met moeilijkheden omging en de reis van zijn muziek.

[Box Office] Poor Thing direct op 1 | Week 6

12-02-2024 | 17:54:00
Poor Thing haalt in zijn eerste week direct de eerste positie van de Box Office Top 10. Poor Things vertelt het verhaal en de fantastische evolutie van Bella Baxter (Emma Stone), een jonge vrouw die weer tot leven is gewekt door de briljante en onorthodoxe wetenschapper Dr. Godwin Baxter (Willem Dafoe)

Kinepolis Enschede opent nieuwe ScreenX zaal

09-02-2024 | 14:38:00
Om de opening van de nieuwe ScreenX zaal te vieren kun je van 16 tot en met 25 februari voordelig kennis maken met ScreenX in Enschede.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.