Marketing Report
Dennis Hamakers Strategy Director Cheil Benelux

Dennis Hamakers Strategy Director Cheil Benelux

Dennis Hamakers is gestart als Strategy Director van Cheil Benelux. Dennis Hamakers, die afkomstig is van DEPT (daarvoor Dorst & Lesser en Pangaea) is per direct verantwoordelijk voor de dagelijkse strategische leiding van het bureau en de strategische aanpak van de klanten van Cheil. Daarnaast neemt hij plaats in het MT.

Dennis Hamakers was de afgelopen jaren werkzaam bij DEPT, waarbij hij zich vooral richtte op het combineren van data, technologie en creativiteit. Van achter de coulisse leverde hij belangrijke strategische bijdragen aan het bol.com account de afgelopen vijf jaar. Het project Het Grote Speelgoedboek Ecosysteem, en de bijbehorende Sinterklaas-campagnes voor bol.com, werden ieder jaar verder uitgebouwd met nieuwe creatie en tech. De campagnes zijn bekroond met tal van awards, met als hoogtepunt een Effie in 2021.

Tim van der Sijde, Managing Director Cheil Benelux: "Dennis brengt niet alleen diepgaande kennis en ervaring met zich mee, maar ook een vernieuwende geest die goed aansluit bij ons challenger-DNA. Dennis weet wat het is om in een groeiend bedrijf strategie vorm te geven. Met alle verschillende centers of excellence binnen ons Cheil-netwerk, zien we dus ook daar een belangrijke strategische rol voor hem. Met Dennis versterken we onze positie op het gebied van creativiteit, commerce en technologie in de Benelux. Ik kijk er ontzettend naar uit om samen te gaan werken."

Dennis Hamakers: "Merken bouw je al lang niet meer met enkel campagnes. Ieder touchpoint, online en offline, draagt bij aan de totale merkbeleving. Het bij elkaar brengen en connecten van alle disciplines is één, maar uiteindelijk heb je ook de mindset nodig om het beter te willen doen. Die challenger mindset van Cheil en de nieuwe koers die het bureau is ingeslagen, sluiten perfect aan bij mijn ambities en visie op de industrie. En misschien nog belangrijker: ik voel een flinke dosis energie bij het nieuwe Cheil. Daardoor krijg je meteen zin om mee te gaan bouwen aan de toekomst van Cheil Benelux."

www.cheil.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Zie ook:

[Be More Challenger] Joep Verbunt over Matt Sleeps

04-04-2024 | 08:00:00
In de rubriek Be More Challenger gaan Tim de Waard & Daniel Samama op zoek naar de mensen achter de beste challenger merken van Nederland

Cheil Benelux ontwikkelt augmented reality tramhalte voor Samsung

02-04-2024 | 11:05:00
Het elektronicamerk lanceert een digital out-of-home-campagne in Brussel waarbij de AI-features van de Galaxy S24 de realiteit van de tramhalte beïnvloeden

Cheil Benelux ontwikkelt immersive experience R+T beurs voor Coulisse


04-03-2024 | 12:54:00
Deze ervaring biedt bezoekers een 360°-beeld van wat de wereld van smart Motionblinds te bieden heeft

[SHOWREEL!] Cheil: We help challenger brands grow

02-02-2024 | 08:50:00
We merge creativity, commerce and technology to make your brand blossom. Our world is changing faster than ever. That's why we love brands that embrace change and challenge the conventional. Is your brand like that? Or would you like it to be? Come over. And let's innovate, break rules and grow together

[Marketing Report Radio] Kahraman Cinar en Tim de Waard over Cheil

22-12-2023 | 11:58:14
Te gast bij Marketing Report op New Business Radio spreken we ze over de campagne voor de Rijksoverheid en de plannen voor verbreding van het klantenpakket.
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief