Dentsu Creative Amsterdam komt met campagne voor Porsche

Dentsu Creative Amsterdam komt met campagne voor Porsche

Dentsu Creative Amsterdam ontwikkelde een online-campagne voor Porsche Nederland (importeur Pon Luxury & Performance Cars), waarin een Garage Mentality centraal staat. Dit verwijst naar de mentaliteit van ondernemers om met niet meer dan een goed idee te starten met een bedrijf.

De eerste sportwagen die Ferry Porsche destijds maakte, onstond ook in zijn garage. Met alleen een visie en een flinke dosis moed en vastberadenheid is dit de plek waar veel ondernemers hun eerste stappen hebben gezet. In de campagne brengt Porsche Nederland daarom een ode aan deze mentaliteit.

Business coach

De campagne bestaat uit een awareness laag waarin deze ondernemersmentaliteit geïntroduceerd wordt in online-video. Daarnaast wordt de doelgroep geactiveerd met een AI-business coach waarmee met behulp van artificial intelligence antwoord gegeven wordt op ondernemersvragen.

Ruurd Neurink, Manager Marketing & Strategy bij Porsche-importeur Pon Luxury & Performance Cars: “De ondernemersdoelgroep is voor ons altijd al belangrijk geweest. Ondernemers zijn de game-changers van onze maatschappij. Met hun creatieve ideeën helpen ze de wereld vooruit. Ze spotten kansen waar anderen ze niet zien en hebben de daadkracht om hun dromen werkelijkheid te maken. Dat is de mentaliteit waar Porsche voor staat en die we willen stimuleren.”

Kika Douglas, Chief Creative Officer bij Dentsu Creative Amsterdam: “We hebben de AI-business coach geleerd te denken en communiceren als een ondernemer met de Garage Mentality. Hiervoor put het systeem uit alle mogelijk beschikbare content die aansluit op deze mentaliteit, aangevuld met ondernemerslessen van Nederlandse ondernemers. Dit zorgt ervoor dat je echt iets kunt leren en scherpe adviezen krijgt. Zodat wanneer je als ondernemer even vastloopt in je eigen gedachten, je het collectieve brein kunt raadplegen van vele ondernemers die je zijn voorgegaan.”

www.garagementality.porsche.nl

www.dentsucreative.amsterdam

www.pon.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.