Marketing Report
Dentsu wint pitch BSH nieuws

Dentsu wint pitch BSH

Na een uitgebreide mediapitch heeft BSH voor dentsu gekozen. BSH is een wereldwijde onderneming met merken als Bosch, Siemens, Neff en Gaggenau. Het bedrijf wil in België, Nederland en Frankrijk de groei van haar merken versnellen en haar sterke positie versterken. Dentsu is een perfecte partner want zij heeft de juiste expertise in marketing en communicatie en een uitgebreid netwerk in de Benelux en Frankrijk.

Gertjan Sturm, Marketing Director Western Europe bij BSH: "We zijn verheugd om met dentsu samen te werken. dentsu heeft een bewezen trackrecord in het bouwen van sterke merken en het creëren van relevante en effectieve marketingcampagnes. We zijn ervan overtuigd dat dentsu ons kan helpen om onze ambitieuze groeidoelstellingen te bereiken."

Gerard van den Dool, Client Partner bij dentsu: "We zijn trots dat BSH ons heeft gekozen als nieuwe communicatiepartner. BSH is een prachtig bedrijf met sterke merken. We zijn enthousiast om samen met BSH te werken aan het succes van haar merken in de Benelux en Frankrijk."

www.dentsu.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Dentsu Creative ontwikkelt campagne amsterdam&partners

29-01-2024 | 16:24:52
Het belangrijkste doel: trots van Amsterdammers op hun stad en buurt vergroten

TBWA\NEBOKO lanceert campagne Decemberzegels PostNL

06-12-2023 | 11:04:00
Dit is de derde campagne in de reeks onder de nieuwe campagnevlag Tot snel. PostNL

Content Marketing Awards 2023 | GOUD B2C - Dentsu Benelux: Albert Heijn's Expeditie Oceaan

29-11-2023 | 16:22:00
Met de podcast 'Expeditie Oceaan' laat Albert Heijn kinderen (4-12 jaar) op een verrassende manier kennis maken met de oceaan. De populaire bioloog Freek Vonk neemt kinderen vanuit het bewaaralbum mee op zijn ontdekkingsreis naar 16 verschillende ecosystemen. Luisteraars horen 8D-audio-experiences, waarbij ze omringd worden door allerlei spannende natuurgeluiden. Nooit eerder werd een campagne op zo'n manier verrijkt. De podcast heeft alle verwachtingen overtroffen door het engagement van de campagne substantieel vergroten

[CMTA] Dentsu Creative: Maak het mooier met Karwei

06-11-2023 | 11:06:30
Ontdek hoe we zijn gegaan van merkboodschap tot een betrokken #KARWEI community op social die precies weet hoe je het mooier maakt samen met Karwei.

[Screenforce] Hoe gebruik je aandacht als de nieuwe media-currency

24-10-2023 | 11:58:00
Het media ecosysteem is de afgelopen jaren op een disruptieve manier geëvolueerd

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief