Marketing Report
dentsuACHTUNG! en dentsu trekken samen in Familytree

dentsuACHTUNG! en dentsu trekken samen in Familytree

Op 1 september betrekken dentsu en creative agency dentsuACHTUNG! samen het opgefriste pand in de Houthavens aan de Moermanskkade. Het pand wordt op dit moment omgetoverd tot een familytree waarin de gehele dentsu family met zowel media & data, CXM (Merkle) en nu dus ook creatie samen gaat komen.

Samenkomen is ook precies het thema van dit kantoorpand. Onder leiding van design- en architectuurbureau OST (oneseventree), bekend van onder andere mooie boules, club oliva en meatless district wordt het zakelijke en strakke interieur getransformeerd tot een Home away from Home, een plek waar iedereen zich thuis, welkom, veilig en op z’n plek voelt. In de tree zal er veel houten meubelmaatwerk te zien zijn, met een gewaagde indeling en volop groen. Daarmee wordt het gevoel gecreëerd van een spreekwoordelijke familytree.

Mark van Dijk, CEO van dentsu Nederland: “Het stond al langer op de agenda, maar door het afgelopen jaar werd de wens nog sterker om ons kantoor helemaal opnieuw in te richten met de behoeftes van nu. De uitkomst; een 100 procent co-working space, waarmee we een plek creëren waar onze partners graag komen werken, onze teams elkaar ontmoeten en ook staat de deur open voor andere partnerbureaus. Verder geven we iedereen dus ook de ruimte om het individuele werk flexibel thuis te doen.”

Sven Vening, Managing Director van dentsuACHTUNG!: “Openheid, gastvrijheid en creativiteit staan centraal binnen ons bureau en nu ook in ons nieuwe pand in de houthavens. Je komt straks niet binnen in een kantoor met pasjes en poortjes, maar je bent vanaf de drempel onderdeel van actie en precies die energie ga je terug zien op elke verdieping, we zetten overal de makers centraal. En ja, het was voor ons echt een stap om ons geliefde pand op de Prins Hendrikkade te gaan verlaten, maar het voelt als een mooie grote stap voorwaarts en helemaal future proof, daar houden wij van.”

Boris Nihom, Managing Director dentsuACHTUNG!: “Het afgelopen jaar was voor veel van onze mensen erg zwaar. Van ouders met drukke kinderen thuis tot jonge expats met weinig sociale contacten. Dit motiveerde ons om opnieuw te kijken naar wat een modern kantoorpand eigenlijk nodig heeft. We hebben vanuit een UX en designbril naar deze verbouwing gekeken en geredeneerd vanuit menselijke behoeften in plaats van vierkante meters."

www.dentsu.com/nl/nl
www.dentsuachtung.com

Abonneer je op onze nieuwsbrief